Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: imena, imena, imena??? 30.1.2007 12:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja80 kakšno ime za deklice bi lahko dobila iz imen Andreja in Goran,a morda kdo ve Gorandra ali pa Andragora
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 30.1.2007 12:41:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Zakaj je pa treba iz prav lepega imena naredt nekaj "novega", "in" in kao lepega?
|
|
RE: imena, imena, imena??? 30.1.2007 12:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Angora
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 13.2.2007 13:09:30
|
|
|
|
evee
|
Meni je za punčko lepo ime Zaja, da ni Zoja, ker jih je že dosti. Ali pa Alina in Aja.
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 13.2.2007 13:18:18
|
|
|
|
škratek
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Imena na M: - Mateja, mojca, martina, melita, manja,maruša, manca, moni, mirela... -Matej, matic, martin, mišel, mark(o)... Drugače od tvojih so mi pa všeč Maj, Timon in Eva(čeprav sem "uradno" proti imenom s tremi črkami). Tajra je pa grozno! Ko bi se vsaj Taira napisalo. Res ni za nikamor ta "prevod" imena. Naima mi je ful lepo sam ne za v naše okolje. Samo moje mnenje. Sem že mislila, da samo jaz tako mislim. Pomislite kako bodo otroci razlagali ta imena. ne vem no. Sem bolj pristaš t.i. klasičnih imen, ki jih znajo otroci in stari starši celo izgovoriti
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 16.2.2007 10:47:49
|
|
|
|
goa
|
mara, manca, mia, marina, maja, miša, manja, minja, maruša matic, maj, mare, matjaž, matevž Jaz bi izbrala mia in matic
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 12:10:34
|
|
|
|
tackica
|
no tudi jaz razmišljam o imenih, ampak gornji mi prav nič niso všeč. No tisti, ki pa so dobri, pa jih že imajo moje prijateljice... , tako da iščem in iščem dobra imena... če ima katera kakšen predlog bom zelo vesela.
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 13:07:36
|
|
|
|
mateyka
|
Inara
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 13:11:57
|
|
|
|
Tiamo
|
Tarin Erin Marcel Tarik
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 13:21:52
|
|
|
|
marsovka
|
M - Moira za pupo Morgan - za pupo ali fantka Andreja in Goran...hmhmmh če bosta imela fantka in punčko jima lahko dasta imeni Andrej in Gorana
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 17:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Od tvojih imen sta mi všeč Žan in Zoja. Imena na M pa mi ni težko določit, ker sta ti dve imeni meni najljubši in sicer Marcel in Maruša
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 18:54:44
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja80 kakšno ime za deklice bi lahko dobila iz imen Andreja in Goran,a morda kdo ve Aneja, Gaja
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 19.3.2008 21:51:23
|
|
|
|
kaycha
|
: Maj, Žan sta mi vsec, ampak sta mogoce malo prevec pogosti... meni so vsec Tien, Nal, Liam, Adam, Izak, Brin, Teo, Svit, Niko,Rene, Timen, Žad, Anin : Eva- prevec pogosto Tyra-tako zapisano Zoja Mina, Iza, Lana, Lia, Pia, Zara, Pina, Anina, Rubi, Gaja, Pika, Naja, Rina, Nike, Robin... mogoce ti pa se katero ized nastetih imen prav pride
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 23.3.2008 0:44:42
|
|
|
|
Raguel
|
Na črko M mi je všeč ime Medeja ali pa Amadeja,drugače pa mi je všeč Timon
|
|
RE: imena, imena, imena??? 23.3.2008 20:34:44
|
|
|
|
tatam
|
Mi imamo pa vsi imena na T ali A! Na M pa mi je všeč Miha in Maruša!!!
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 8.4.2008 18:02:25
|
|
|
|
_annela_
|
majk mi je lepo in markos taka eksotična!
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 10.4.2008 18:53:50
|
|
|
|
tejci01
|
Od tvojih naštetih mi je všeč : Maj, Tajra in Tanaja Ime na M tudi ne bi bilo slabo: Maša,Maja,Majra Martin,Mark Če se bom še kaj domislila ti pišem.
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 10.4.2008 19:26:19
|
|
|
|
trnuljčica
|
Od tvojih imen mi je všeč Zoja. Glede predlogov, ne vem če je ravno eksotično, ampak enkrat sem slišala za Tiberija. Je menda bil rimski vladar (ala Neron...). Vsekakor mi je Tiberij lepše od Timona.
|
|
|
|
RE: imena, imena, imena??? 10.4.2008 19:33:21
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja80 kakšno ime za deklice bi lahko dobila iz imen Andreja in Goran,a morda kdo ve Gordana
|
|
RE: imena, imena, imena??? 10.4.2008 20:12:27
|
|
|
|
Anitka
|
Sven, Maj Tara, Alina
|
|
RE: imena, imena, imena??? 10.4.2008 20:15:26
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika79 Rabim vaše mnenje glede naslednjih imen: Za fanta : Maj, Žan, Timon, (če ima mogoče katera predlog za kakšno eksotično ime, naj mi sporoči,...:))) za punco : Eva, Naima, Tajra, Tanaja, Zoja (prosim še za kakšen predlog,..) Maj Žan Timon Eva Naima Tajra Tanaja Zoja
|
|
RE: imena, imena, imena??? 10.4.2008 20:16:20
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: andreja80 kakšno ime za deklice bi lahko dobila iz imen Andreja in Goran,a morda kdo ve Gordana Andora
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?