|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje ob lučki
11.12.2006 10:29:05   
bini
Živjo..
sej veste, spet jaz, ki se ukvarjam pretežno s svojim in otroškim nespanjem...
ampak zdaj smo mogoče našli rešitev - zadnji teden naša 2,5 letnica spi celo noč ob nočni lučki - ob tisti nočni, ki oddaja kar precej svetlobe... in zbuja se 90% manj oz. včasih celo prespi noč..  user posted image user posted image zdaj če je to rešitev, potem bi se kar po glavi tolkla, da nismo tega prej pogruntal.. prej smo imeli tisto lučko v štekarju, pa iz hodnika je kar velik svetlobe šlo v sobo pri odprtih vratih, ampak to ni palilo...
me zanima  - a tud kje drugje spite ob luči??? - taki, dost močni, ker meni je to kar mal presvetlo, ampak briga me - sam da spi... če bo seveda trajalo - si kar ne upam upat user posted image

Svet je lep!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje ob lučki
11.12.2006 10:32:08   
rija
Ne sekiraj, se. Glavno da spi. Zaradi mene lahko moj pod reflektorjem spi, če to pomeni, da bo spal celo nočuser posted image
Mi tudi spimo pri lučki, pa ne zato, da bi otrok tak želel, ampak da ga v popolni temi sploh najdem ko se zbudi....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 10:34:39   
lukec
Tudi naš je kar nekaj časa spal ob tisti lučki s kar precej močno svetlobo, ga ni motilo. Mogoče sta našli rešitev, mogoče pa je preprosto prišel čas, ko bo punčka začela spati celo noč.user posted image user posted image user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 10:35:19   
Mina1
Če se vam tako bolje izzide, potem naj kar spi pri lučki. Pri našemu večjemu je tudi dolgo gorela tista velika solna oz. kristalna in to do jutra, ker se je pač bal in če se je zbudil, vsaj ni bil preveč v šoku in tako.

Baje sem tudi jaz zelo dolgo spala pri prižgani lučki, ker me je bilo strah, pa sem danes čisto okuser posted image  - malo se hecam no... 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 10:41:16   
Anonimen
Ja, Tibor ima tudi kar precej močno nočno lučko, eno tako na senzor. Pa se tudi ne sekiram, kakor mu paše. Smo pa tudi v enem obdobju pogruntali, da bo lučka to, kar bo pomagalo, pa se ne spomnim več, kdaj.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2006 11:04:03   
al1*
Moja otroka še sedaj (7 in 4 leta) zaspita ob prižgani luči v sosednjem prostoru. Vso noč pa imamo prižgano luč v kopalnici, ker mali skoraj vsako noč pricopka v najino posteljo.
Tako da, če je lučka rešitev vaših spalnih navad - SUPER!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2006 11:16:18   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Mi tudi spimo pri lučki, pa ne zato, da bi otrok tak želel, ampak da ga v popolni temi sploh najdem ko se zbudi....user posted image user posted image user posted image

Ja tudi pri nas je tako.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2006 12:46:12   
bini
ja, se tud jest strinjam - lahko ji tud 5 reflektorjev napeljem, sam da bo spala user posted image user posted image user posted image ...
no, vam povem čez 1 mesec, če bo spanje trajalo... do takrat pa nič ne verjamem, če ne traja user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2006 15:57:06   
Pupica
jap.tut mi spimo ob lučki.začel se je pa tako, da sem pustila zaradi dojenja in nočnega previjanja lučko, ker je bilo meni lažje.potem sem jo pa ugasnila ali pozabila pržgat, pa me je sama prosila, če ji jo pržegem. In ma pač lučko. mene ne moti.
Pa tut vrata mamo odprta.me tut ne moti, ker jih želi imeti odprta. se nikoli ne zbudi, tut če kej zaropota, če se sliš TV. tko da ne paničarim.nej ma kukr hoče, glav da gre spat ob pol 9h, pa da mi pred 8 uro ne zleze s postelje user posted image user posted image user posted image
samo je pa lučka na hodniku pržgana, ne v sobi. je pa tko...srednje močna, ampak skozi priprta vrata ni tako zelo močna.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2006 21:19:07   
spacey
O ja, tudi mi končno spimo ponoči z zelo majhnimi zbujanji in to od kar spi v vreči in ima prižgano nočno lučko. user posted image
Kaj se nisem že prej spomnila, ker bi si prišparali kar nekaj prištuljenih noči v naši postelji. user posted image
Imamo lučko na medvedka Pooh-ja, ki je zdej na akciji v Arielu. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2006 7:18:32   
srki
Mi imamo tako luč, da lahko reguliraš svetlobo, že odkar sem rodila, imam to luč prižgano na minimum, ker se je naš malček precej dolgo časa ponoči zbujal, tako sem morala iskat dudo vsepovsod in da nisem rabila prižigat luči in vstajat, mi je tak način osvetlitve prav prišel. Dam jo na minimum, toliko da vidim in prav navadila sem se na to. 

Važno je, da tvoj malček zdaj spi, ker nas večine ve, kaj so neprespane noči.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?