|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varuška za 2 uri na dan
11.12.2006 10:22:57   
pety78
Naš 14 mesečnik je v vrtcu od septembra. Na začetku ga je lepo sprejel, potem pa je začel jokati. Ker je bil vmes parkrat bolan, joka še sedaj, vendar le pri pomočnici vzgojiteljice. Najbolj zaloštno pa je, da zelo joka, ko pridem ponj okoli 15:30. user posted image Ko me zagleda, steče k meni in hlipa. Je pa ponavadi še sam s pomočnico vzgojiteljice. Srce se mi trga, ker je zadnji, ampak zaradi službe ne gre drugače.
Mislite, da je pametno, da najemem varuško, ki bi šla vsak dan po njega v vrtec in ga imela doma, dokler se midva ne vrneva iz službe? In koliko ponavadi računajo na uro?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varuška za 2 uri na dan
11.12.2006 11:03:34   
Anonimen
Po moje boš s tem sam zmedla otroka. Meni osebno je ista figa, če je otrok do konca v vrtcu al pa če je tisti dve uri z varuško. V obeh primerih je s tujimi ljudmi.
Sedaj je vzgojiteljic že navajen, zakaj bi ga begala še z eno tujo osebo?

No sicer pa naj ti odgovorijo še tiste, ki že imajo izkušnje.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 11:17:17   
pety78
Mislim, da bo malo drugače, če bo v domačem okolju. V vrtcu vedno joka, ko hodijo starši po otroke, on pa v večini primerov ostaja zadnji. Najbolj grozno pa je, ko čistilke že čistijo vrtec in pospravljajo, on pa še tam, edini otroček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 11:33:35   
crci06
meni se to, da ravno tvoje dete zadnje čepi v kotu zdi žalostno (je pa realno... v bistvu mora vedno nekdo biti zadnji)...

kaj pa če bi to "varuško" dobila mamico od enega drugega otroka iz iste skupine, ki se ji ne mudi it domov kuhat ampak bi imela čas se ukvarjat z njima 2 uri...

Mogoče katera, ki je brez službe in si skuha, preden gre po otroka...

Al pa, če ga "sprogramirate", da bi tisto zadnjo urico zaspal, pa ga pol mamica zbudi... to bi tudi bilo dobro?

V končni fazi pa je zato v vrtcu vzgojiteljica, da se z njim ukvarja...
Lahko ji namigneš, da prosiš, da ga malo bolj animira, da se tisti čas res njemu posveti in mu bo tudi fino...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2006 10:01:58   
mami11
morda bi pa le poskusila s prijazno varuško, saj otrok kaže, da se ne počuti dobro; pogovori pa se tudi v vrtcu, kaj oni menijo; meni se vsekakor smilijo tisti, ki ostanejo med zadnjimi...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?