|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali...
10.12.2006 13:05:09   
Anonimen
imam že 2 malčka in starejši je star 3 leta.M bi morala dobiti 7.12 in nikoli mi ni zamujala vedno sem jo dobila kak dan prej....sedaj me ze nekaj dni boli spodaj in vsak trenutek mislim da bo prišla pa je ni.....user posted image user posted image user posted image

ali sem lahko kljub bolečinam v jajčnikih noseča....pri prvih dveh natto nisem bila pozorna ker sem si ju neznansko želela ,samo če sem zdaj noseča res nevem kako se bom odločilauser posted image user posted image ker bi rada zanju poskrbela najboljeuser posted image user posted image

kako bi se odločale ve.....ker sem sama proti splavom me v morebitni nosečnosti čaka težžžžka odločitev.....

-ker test je najbolj siguren in kje drugje jih se prodajajo kot  v lekArni CB

-ker še dojim sva zelo pazila ker ne jemljem zaščite...ali se lahko zanosi z tisto tekočino ker not sigurno nisva spuščala...

-zdaj vidim da kljub 2 otrokoma sem popolna nevednica pa vseeno hvala za pomoč in odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali...
10.12.2006 13:15:37   
Petraa
Kupi si baby check,dobiš dva,pa še cenejši je.
ja z predsemensko tekočino se lahko zanosi.
čeprav draga mamica,čeprav dojiš obstaja zaščita tudi za doječe matere in si neodgovorna da se nisi pozanimala kaj.
baby check kupiš v lekarni ali pa v dm,stane pa cca 700 sit
glede otroka obdržati pa sama moraš vedeti,pogovori se z partnerjem.če misliš da bosta lahko še enega vzgojila in ga preživljala,potem ne vidim razloga za splav.Odločitev je pa na tebi,te ne bom nagovarjala za splav niti za proti.
Pogovor s partnejem je ključ do odločitve

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2006 14:54:07   
Anonimen
Ker sem zasledila, da dojiš, nisi pa napisala ali polno dojiš in koliko je ta mlajši user posted image  star, je zelo verjetno, da nisi zanosila, ker se baje pri polnem dojenju ovulacija ne pojavi (posledično tudi menstruacija ne), ni pa rečeno, da ne obstajajo izjeme, ki kljub dojenju zanosijo. Verjetno pa ti bo še marsikatero vprašanje ostalo odprto, če si noseča. Mislim, da so tisti, ki brez problemov zanosijo in donosijo zdrave otroke v manjšini, tebe občudujem, ker ti je dano vse to, kar mnogim ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2006 15:38:54   
Anonimen
Dojenje NI zaščita,tako da ne vem kje si to slišala da se ne more zanosit oz. da so to izjeme

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2006 15:56:06   
Anonimen
Popolnoma se strinjam s teboj, dojenje res ni zaščita in ga tudi ne smeš uporabljati v te namene kot samostojno metodo. Lahko ti samo pomaga pri uporabi drugih naravnih metod ugotavljanja plodnosti. Se pa ob dojenju sproža določen hormon in če se ta izloča v dovoljšnji količini preprečuje spolnim hormonom dvig na takšno stopnjo, ki bi sprožila rast foliklov. Prebrala sem to v eni knjigi, katere se ne spomnim naslova, če pa bi te zanimalo, bi se naslednji teden potrudila in poiskala naslov in avtorja. Se pa opravičujem, ker se morda res lahko tako razume moje sporočilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Prvi copatki/čeveljčki
Miška2006

Katere copatke oz. čeveljčke ste dali vašemu otročku, ko se je začel postavljati na nogice?

Tipsie Toes (5%)

Jinwood (2%)

Starchild (1%)

Pediped (8%)

Ciciban (61%)

Drugo...KATERE? (22%)

Število vseh glasov: 303

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!