|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet jaz, besna ko hudic!
10.12.2006 12:36:54   
dory
Ne morm verjet kar se dogaja in to v moji okolici...o sosedovih zverinah sem ze pisala,ki neusmiljeno mucijo macke in jih pospravljajo enega za drugim...izmed vse so ostali le trije odrasli macki, izmed katerih sta dve macke imeli na jesen nov podmladek....macki so se se prejsnji teden veselo igrali naokrog, ta vecji pa so prihajali k nam, saj jih je vedno cakal whiskas...zato so vsako jutro prihiteli k nam....in par dni nazaj nobenega od nikoder...ko jih ni bilo cel dan in naslednje jutro smo vedeli koliko je ura...spet so pobili tri odrasle macke skupaj z mladicki...super kajne...enkrat je bila tam ze inspekcija, ukrepal tako ali tako ni nobeden...sploh ne morem verjet..prav na bruhanje mi grejo in v prvi priliki jim povem svoje...

Edina dobra stvar je le ta, da ni pri teh primitivcih nobenega macka vec,ki bi ga lahko mucili...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet jaz, besna ko hudic!
10.12.2006 13:46:25   
*alja*
Jas bi jih user posted image , namesto bogih muc!

Za mene to sploh niso ljudje, ampak pošasti v človeškem telesu!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2006 16:02:55   
L & L
To mi gre dobesedno na bruhanje.
Če ne marajo živali pol tut ljudi ne.
Moje sožalje da imaš take sosede.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2006 18:51:26   
Anonimen
To počnejo bolani osebki, ki se ne upajo spravit na nekoga, ki se lahko sam brani, pa se izživljajo nad nekom, ki se branit pač ne more, ker je šibkejši od njih. user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   se bolj besna!
10.12.2006 18:57:37   
dory
In zele bi  nujno rabla en nasvet...ravnokar smo ugotovili,da je nas najbolj "varovan" bel muc ustreljen...smo mislili najprej,da ga je kdo udaril,ker imamo tako dobre sosede, ampak zdej ko se je zlizal smo videl strelno rano.....vemo,kdo v okolisu ima v lasti pusko, ampak kako dokazat? Naj povem,da nas ni prvi, ki je bil ustreljen in jo je k sreci se dobro odnesel...jutr ga bomo peljal k zivinozdravniku da vidimo kaj in kako...prejsnjem mucu so pa prestrelili tacko..

bolani osebki..torej kako izsledit zadevo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: se bolj besna!
10.12.2006 19:02:51   
Anonimen
user posted image  To je treba obvezno prijaviti na policijo.Za taka dejanja so visoke kazni.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2006 19:04:27   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

user posted image  To je treba obvezno prijaviti na policijo.Za taka dejanja so visoke kazni.

ampak v nasi ljubi drzavi mors imet trdne dokaze oz.dobiti storilca na delu...kako nej to izvedem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2006 19:05:53   
Njuškalo
Svine...res za bruhatuser posted image
Meni se zdi, da ti bo o tem znala kaj pametnega povedat Shania!Kar z.s. ji napiši!Pa upam, da se bo čimprej obrnilo na bolje!Se spomnim takrat ,ko si pisala za sosede...ne morem verjet,da se ni nič premaknilo!user posted image Ubogi mucki!user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2006 19:09:52   
Anonimen
Policiji povedati koga sumite,potem pa naj sami naprej raziskujejo.Lahko pa pokličete društvo za zaščito živali in tam imajo več podatkov o tem,kaj bi bilo najbolje narediti.Jaz bi poklicala policijo in vsaj vprašala kaj storiti.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2006 19:11:46   
dory
Ja sej...enkrat smo ze urgirali...k tistem sosedu,ki pobija macke je prisel inspektor...ker je fotr izjavil,da macki sploh niso njegovi, ni mogel noben nic...jst bi jih lastnorocno zavila vrat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2006 19:38:33   
Anonimen
ja,maček ima strelno rano a ne..verjetno ima kroglo u sebi še..naj pogledajo inšpektorji,iz katere pištole je,pa da pogledajo pri tem bolanem človeku,če ima isto...če ima,ni dvoma več..dovolj je že to,da se čimveč ljudi pritoži nad človeka...

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2006 20:45:07   
Blejka26
država bi morala v takih primerih mal ukrepat,sam taga v sloveniji nikoli ne bomo dočakali.jaz sem vedno govorila da ce bi nekoc zadela na lotu ali ce bi bila bogata,bi se borila da bi tudi tukaj v sloveniji imeli zivalsko policijo-tako kot je naprimer na animal planet tista oddaja.da bi vsi ki zlorabljajo boge živali prstali na sodišču in plačali za svoja dejanja.
najbolj žalostna je zgodba iz tržica ko so trije gimnazijci mučili ne vem koliko mačkov in si to zapisovali v nekakšen dnevnik.sej prvo so jih izključili iz šole toda za koliko časa.Za bruhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!res

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2006 20:56:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

jaz sem vedno govorila da ce bi nekoc zadela na lotu ali ce bi bila bogata,bi se borila da bi tudi tukaj v sloveniji imeli zivalsko policijo-tako kot je naprimer na animal planet tista oddaja.da bi vsi ki zlorabljajo boge živali prstali na sodišču in plačali za svoja dejanja.

Tudi jaz sem tako govorila,a sva se zmenila z dragim,da če bova imela dosti denarja,100% naredim tak kot imajo v tisti državo..

I LIKE IT!!!

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2006 21:07:33   
Blejka26
user posted image če komu to uspe,se takoj zaposlim pri njem.pri takih zločincih ne bi imela usmiljenja,kot ga oni nimajo do živali.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2006 0:10:41   
Shania
teja. prijavi na Policijo in obrni se na VURS. Bodi vztrajna, saj boš le na ta način lahko premaknila zadeve. Ima tisti sosed dovoljenje za strelno orožje? Kako veste da ima puško - ste ga videli? Ker če ste ga, bi ga lahko slikala...Omen tudi, da je prijava zoper dotične sosede že bila dana in da se je situacija ponovila.

Vsekakor bodi vztrajna in obrni se na pristojno DZZZ.

Sporoči, če boš uredila.

Držim pesti, da ti uspe!

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2006 6:33:04   
dory
shania...tu okoli ima samo en pusko...veckrat se izzivlja nad ptici in golobi, potem je to preraslo se na macke...prejsnjega ne vem s cim je ustrelil,saj mu je taca dobesedno bingljala, tegale mackona nam je le z zracno pusko...ti metki pa kukr vem so enaki....dones ga peljemo in bomo potem vidli kaj nam bodo tam rekli...metek ima sigurno se noter,saj predem smo videli,da gre dejansko za strelno rano,se mu ze mal gnoji...

Rada bi ukrepala, ampak ce ze pri unem drugem sosedu,ko je celo prisel inspektor,potem pa nobenega ukrepa, niti sporocila,kaj je bilo...kaj bom jaz potem proti njimi....

Na policiji se pa tud samo rezijo in ce nimas slike ali posnetka nimas kej...in kako naj posnamem,ce macek,ki gre ven samo dopoldne za kaksno uro pride nazaj z metkomuser posted image

Ne vem jst sem cist zgrozena...bolj pazis na zival, imas pod nadzorom in bolj al manj not... in ce ti je ne povozi avto,ti jo fenta pa sosed...

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2006 16:19:12   
Anonimen
Ma pismo, naj grejo neki tipi do onega pa ga zlamajo skup, si zasluži to! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2006 10:00:47   
polona2
Jaz sem zaradi podobnega primera klicala policijo in mi je rekel, da bi morali, če nimamo priče, tipa dobesedno dobiti s puško v roki, pa muca ki ga je ustrelil, bi morali dati na obdukcijo, potem bi se šele lahko sankcioniralo. Lahko ga zašijete zaradi streljanja v naselju npr. če pa imate pričo, da je streljal na muce, pa ga lahko prijavite zaradi kršenja Zakona o zaščiti živali, lahko ti tudi točen člen napišem, če boš prijavila. Vsekakor pa se ne obotavljaj in ga prijavi zopet na vet. inšpekcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2006 16:29:13   
dory
no sej nas benko pocasi prihaja k sebi, ceprav noce ven ven in po cele dneve notr spi...boscek, je dobu lekcijo...ampak pretirano pa tud ne upam tezi, ker so pol sosedje se bl zleht in bi se nam loh mascevali...ceprav streljat nimajo kej..kaj pa ce bi zadel otrokauser posted image ..raj ne pomislem...

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?