|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darila za 2-letnike
9.12.2006 22:37:19   
cal
user posted image Kakšna user posted image user posted image user posted image boste kupli  oz. jih bosta prinesla Božiček in Dedek Mraz vašim malim sončkom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darila za 2-letnike
9.12.2006 23:37:48   
Gina
Traktor za ven, za peljat se na njem. S prikolico seveda. Razmišljala sem pa tudi v smeri vozička za punčke, ker ful rad okrog reči pelje, pa punčke in pliškote preoblači. Če pa rabiš za idejo, naš se ful rad igra s kuhinjo, pa z duplo kockami, pa puzle zlaga. Avtomobilčki so itak zakon, še boljše pa traktorji in bagerji. Pa na avtu se vozi rad, poganjalcu, pa žoga se. Pa riše rad in striže s škarjami. Igrače za v peskovnik bi bile tudi fajn. Ali pa nove sanke. Ali pa hišica za ven, tista plastična z okni in vrati.

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2006 23:47:53   
muki1
Midva sva mislila dokupiti še en komplet Lego duplo živalski vrt. To že ima, zdaj bi ji kupila še takega, v katerem so avtki za prevoz živalic user posted image .
Si pa želi Radio s CD playerjem user posted image , da bo v svoji sobi lahko poslušala muziko user posted image  user posted image , verjetno ga bo dobila, pa bodo Lego kocke stari starši kupili.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2006 23:50:06   
sasa
mi smo za drugi rojstni dan nečakinji prinesli tablo in nekaj barvnih kred. daleč najbolj popularno darilo.

sa

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2006 8:33:37   
Primoza
Dedek mraz jim bo prinesel nekaj malenkosti, ker imamo goro vsega in moramo zadeve že počasi dajati naprej ali metati v smeti. Drugače pa kot je dejala Gina dveletniki najbolj uživajo s raznimi potovalnimi sredstvi, poganjalci, tovornjakih na katerih lahko sedijo ipd.

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2006 9:19:54   
Anonimen
Ja pa še res je,preveč navlake ni dobro.Naš Timi je od prijateljev in sorodnikov ogromno igrač dobil,pa ga prav dosti ne zanimajo.Mi family smo mu za drugi rojstni dan kupili kolo.Ja pa zelo obožuje,avtomobilčke,avijone.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2006 9:56:11   
frutka_
Jaz razmišljam o nakupu kakšnega"težkega" delovnega stroja ala bager ipd.. Najbrž bo še kakšna knjiga zraven, ker jih mali full obožuje. Mislila sem najprej na tistega pametnega kužka, ki mu je tudi všeč ampak se mi zdi primernejši za mlajše otroke.
Kje kupujete igrače?

(odgovor članu cal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?