Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ALERGIJA NA KRAVJE MLEKO 10.12.2006 0:48:02
|
|
|
|
lelaval
|
Moji so pri 4 mesecih ugotovili alergijo na kravje mleko, ko je nisem več samo dojila in sem ji začela dodajat. Kar hitro po obroku je v loku bruhala (se mi zdi, da je 10x več zbruhala, kot pa zaužila ), po celem telesu pa je imela izpuščaje - koprivnico. Zgledala je dobesedno, ko, da bi se valjala po koprivah. Ista je bila po drugi vrsti dodatka, zato sem šla do zdravnice, ta pa jo je že po prvem sumu alergije poslala na preiskave, ki so sum potrdile. Lahko se alegija pojavi tudi pri večjih otrocih. Morda je že prej bila alergična, pa telo ni tako hudo odreagiralo. Sicer nisi napisala, kako izpuščaji zgledajo. Poskusi ji kak dan dat mleko ali mlečne izdelke in boš videla, če bo reakcija. Pa par dni nič, potem pa zopet poskusi, če bo telo enako odreagiralo. Potem pojdita do zdravnika.
|
|
RE: ALERGIJA NA KRAVJE MLEKO 10.12.2006 7:06:29
|
|
|
|
al1*
|
Lahko so takšni kot koprivnica, lahko so kot lišajčki, taka hrapava koža. Poskusi kak teden res brez mleka, da se prepričaš, če je res to. Vendar moraš vedet, da je mleko tudi v večini piškotov, čokoladi.... Zakaj pa sumiš glih mleko?
|
|
RE: ALERGIJA NA KRAVJE MLEKO 10.12.2006 7:56:59
|
|
|
|
anajmad
|
....res,zakaj sumiš mleko? Lahko je pa gluten? Imam znanko,ki se je pri njej pojavila alergija na gluten,pri njenih 37 letih? In ravno s takšno koprivnico in drisko.
|
|
RE: ALERGIJA NA KRAVJE MLEKO 10.12.2006 7:57:37
|
|
|
|
Primoza
|
Kot se spomnim in kolikor je razvidno iz linka je alergija na mleko pri vas manj verjetna, ker se pojavi že prej in navadno izzveni pri nekaj letih starosti. Potudirajte če je jedla kaj drugega, morda ste uporabili kako novo kremo, kako neobičajno hrano s konzervansom, šumeče tablete, živoobarvan napitek ipd. http://www.ezdravje.com/si/alergija/hrana/
|
|
|
|
RE: ALERGIJA NA KRAVJE MLEKO 10.12.2006 8:24:45
|
|
|
|
cal
|
Izgleda kot da bi jo kopriva oparila, edino kr ji je skupno da uživa vsak dan so mlečni izdelki.Bomo poskusili biti par dni brez pa bomo videli potem kaj bo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?milkiKatero ime vam je lepše?Nikolaj (
52%)
Teodor (
48%)
Število vseh glasov: 348Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!