|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje in driska-NA POMOČ
8.12.2006 22:48:56   
biser
V torek je moj 20 mesečni user posted image  bruhal.V sredo ni šel v vrtec, ker je imel drisko, ampak hvala bogu vsaj vročine ni imel. Učiri je bil boljše, tako, da je šel spet v vrtec(imamo uvajanje in če je malo doma gre spet vse od začetka-začne jokat in kr ven bi šel.Bi pa šel bi z vsakim, ki gre skozi tista vrata od vrtcauser posted image ). No, danes zjutraj pa spet jovo na novo - v vrtec ni šel v  ker je imel ful vročine, ki mu je kasneje padla(ampak se mu vseeno občasno še pojavi majnša vročinca). In zdej ima že cel dan spet drisko in vročino, prejle, ko pa mu je končno uspel pojest nekaj žlic kašice, pa je še bruhal ful. Ne vem več kaj naj nardim. Pišuka, če greš k zdravniku ti pa rečejo, da mora vsaj dva dni bruhat (imet drisko) in 39 vročineuser posted image user posted image

Zdej je pa še moj user posted image  enako virozo staknil kot user posted image  in enako kot Tim bruha in ima drisko. user posted image  Jaz se sicer še nekak držim skupaj in si 100 na uro perem roke, da se slučajno ne bi okužla, ker sem noseča 8 tednov in nevem kako bi to bilo za otročka, glede na to, da je baje zdajle v teh tednih najbolj občutljiv.

Kaj predlagate- kaj nardit? Kako izboljšat situacijo tako za user posted image  , kot za mojega user posted image ???Kakeršn koli predlog, bi bil zaželjen. user posted image user posted image

biser
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje in driska-NA POMOČ
8.12.2006 23:21:13   
kity
Tudi moja pupa je bila isto bolana stara je 5 mesecev,in je imela iste simprome. Šli sva k zdravniku in mi je rekla samo dieto.nič sadja razen jabolkaz banano(postano) borovničke suhe čaj in dojenje lahko pa daš tudi malo sladkan šipek samo res malo.driska se je vlekla celih 10 dni in sem bila že zelo zaskrbljena toda hvala bogu izsušena ni bila.Bodi pozorna da bo veliko pil in na jezičku se opazi če je izsušen jezik mora biti non stop vlažen ne pa suh in rdeč.To je najbrž ta virus drži se diete in vse bo dobro.Upam da se hitro pozdravita . LPuser posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2006 23:39:28   
Marogica
Dokler bruha, mu dajaj samo po požirkih oz. žlički pit, ker če bo pil preveč, bo zopet bruhal. Je naj malo, probiotični jogurt, suh riž, prepečenec, pije naj borovničev čaj-nič mlečnih izdelkov(razen jogurta)!!

Če z drisko ne bo bolje mu, daj linex tablete ali oglje, pa v lekarni kupi Neolit prašek(ki se raztopi v vodi)-preprečuje dehidracijo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2006 0:14:55   
biser
Hvala za odgovore.Marogica, a se da kje kupit pravi čaj iz borovnic? Kolikor jaz vem, so tisti v  trgovinah vsi narejeni na umetnih snoveh in je bore malo(če spoh je kej) naravnega v njem.user posted image user posted image

Bom dala za pit čaj po žličkah in tako kot sta predlagali. Upam, da se moja user posted image  čimprej pozdravita , ker se mi že prav smilita. user posted image

Lep pozdrav

biser

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2006 8:06:50   
sončnica14
Kaj pa, če ste staknili rota virus? Pri rota virusu gre za bruhanje in drisko, naš je imel tudi povišano temperaturo.  

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2006 8:18:53   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: biser

Hvala za odgovore.Marogica, a se da kje kupit pravi čaj iz borovnic? Kolikor jaz vem, so tisti v  trgovinah vsi narejeni na umetnih snoveh in je bore malo(če spoh je kej)  
biser

Nikar dajati za piti pravega čaja iz borovnic??? Marogica je mislila splošno znani doma pripravljeni čaj iz posušenih borovnic.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2006 8:22:48   
biser
Ne vem kirga user posted image  smo dobil, ampak vem da imasta oba - in fant in sin drisko in če kej preveč pojesta ali popijeta bruhata. Sinček je sicer že mal bolš, kar se tiče vročine, ima pa še vedno drisko. Res ne vem kaj je to za ena zadeva user posted image user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2006 8:32:45   
biser
Primoza  zgleda da smo se narobe razumeli. Nisem misla pravi čaj kot pravi čaj, ampak čaj, kjer so notri dejansko borovnice in ne tista umetna svuser posted image . Težava je v tem, da na žalost nimam doma posušenih borovnic in me zanima, če to kje v trgovini ali pa v lekarni prodajajo(po resnici povedano se še nisem nikoli am vzela). Pravega čaja pri nas nobeden ne pije, in ga zato tudi kupimo nikoli ne.user posted image

Lep pozdrav

biser user posted image user posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2006 8:40:06   
Marogica
Biser, mi smo "pravi" čaj iz borovnic kupovali v lekarni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2006 14:37:33   
tulip
Suhe borovnice za čaj prodajajo v lekarni pa tudi v nekaterih marketih!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?