Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
svetlo moder ali črno rumen 6.12.2006 21:33:47
|
|
|
|
Kaštrun
|
Ok, tokrat zadnjič, predno pade odločitev in ga greva iskat. Jaz navijam za voziček v črno - rumeni kombinaciji, ker imam občutek, da bom imela najmanj "težav" z njim. Možu pa je bolj všeč svetlo - moder. Zanima me kaj menite ve? Se vam zdi, da bo prehitro umazan? Se mi pa po pravici povedano zdi, da je črn preveč temen??? Aja, govorim namreč od Traxx Jaguar 3.
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 6.12.2006 21:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem od kje sem si zapomnila, da črno-rumena kombinacija povzroča raka. Saj ne verjamem (preveč) tem stvarem, ampak ... Jaz sem za svetlo modro.
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 6.12.2006 21:42:44
|
|
|
|
ajdaN
|
Svetlo moder. Mi imamo tudi svetlo kombincijo vozička pa po 11m še ni toliko umazan, da bi razmišljala o pranju. Pa sva vsak dan zunaj in nonstop vlačim voziček iz avta in nazaj.
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 6.12.2006 21:43:07
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne vem od kje sem si zapomnila, da črno-rumena kombinacija povzroča raka. pri močeradih zagotovo
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 7:50:36
|
|
|
|
srki
|
Svetlo modrega, predstavljaj si črn voziček poleti, ko je vroče. Sicer ne vem, koliko je črne barve, ampak vseeno, svetlo modrega.
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 7:52:45
|
|
|
|
Mina1
|
Voziček črne barve poleti nima nobene zveze s tem, da se ogreje in podobno, so narejeni iz materialov, ki se pač ne ogrejejo. Moja izkušnja je takšna s Speedyem in Zappom - oba sta namreč ČRNA, pa ni nobene panike poleti, tako da...
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 8:06:27
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Črno rumena je po moje preveč strupena kombinacija za ... Umaže se pa črn ravno tako, samo da se ne vidi,...
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 8:27:25
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz bi vzela črno-rumenega, ne pa tiste "klasike" svetlo modrega. Poleti bo pa otroku vroče samo, če bo preveč oblečen ali preveč na vročini-zaradi barve vozička sigurno ne.
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 8:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kopiram iz sestavka o pomenu barv: Črna Črna barva zanika. Številne kulture jo označujejo z negativnim predznakom, je barva žalovanja in podzemnega. V črno oblečene osebe se želijo distancirati, vendar kljub vsemu delovati zanimivo. V stanovanju črna deluje mračno in dušeče. Zaradi tega v črno ne barvajte večjih površin, temveč z njo popestrite malenkosti, denimo okvirje slik. Nasploh s črno previdno! Barva namreč paralizira, odvaja energijo in lahko okrepi depresivna stanja. Modra Modra je barva miru. Strokovnjakinja trdi, da je tisti, ki se rad oblači v modro, sposobna oseba, sicer konzervativnega značaja, ki si v zasebnem življenju želi veliko naklonjenosti. Doma je modra zofa oaza miru in je še posebno primerna za ljudi s stresnimi službami. Modra je barva desne možganske polovice in jo povezujejo s sprostitvijo. Za vse, ki hujšate: modri krožnik zmanjšuje tek!
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 8:42:13
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi meni je bolj všeč svetlo modra kombinacija lp, katrin
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 8:56:24
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz bi na tvojem mestu vzela svetlo modrega, ker bi me bilo strah, da bo temnejši voziček poleti na soncu hitro zbledel, potem pa bo strehica čist druge barve kot sedalni del, kar pa nič kaj fajn ne izgleda. Da bi mu bilo prevroče, ali da bodo barve prežive se jaz nebi sekirala. Plus tega, če ga boš bolj pisano oblekla bo v svetlo modrem vozičku lepše zgledal kot v črno-rumenem
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 9:02:44
|
|
|
|
Mina1
|
Nasploh s črno previdno! Barva namreč paralizira, odvaja energijo in lahko okrepi depresivna stanja. že že, če imaš recimo stanovanje totalno v črni barvi. Mojedva nista prav nič depresivna, paralizirana in nevem kaj še vse, zato ker imamo doma dva črna vozička. Sta ultra naspidirana, ultra živahna non stop, super energična in tako... Mislim, da v takšne detajle pač ne gre iti pri takih stvareh. Sicer pa Nina, ti kupi tisto, kar je tebi všeč za tvojega otročka.
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 9:08:30
|
|
|
|
kofetek2010
|
naša ima črnega Buzza in ji ni bilo poleti v njem nič bolj vroče kot v oranžnem Zappu pa zbledel še tud ni in počutje je v obeh enako predlagam ti, da vzameš tisto barvo, ki je tebi bolj všeč
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 9:52:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sem ravno razmišljala keri tej je črno - rumen, ampak zgleda res misli na lime barvo... jaz bi se odločila za tegale LIME , modrih je too much...
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 11:15:55
|
|
|
|
pika30
|
Meni je pa rjavo-rdeč (brown) všeč.Modra mi je zlajnana barva,črno rumena pa mi ni preveč lepa.
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 15:39:06
|
|
|
|
LUNA06
|
Ojla! Moram te popravit, tale kombinacija ni črno-rumena, ampak temno sivo-citronasta. Najbolje da si ga greš pogledat v Ariel, tam je biu celo v akciji v tej barvi, ne vem če je še.Mi ga imamo in mi je ušeč, moder mi ni, ker je kombiniran z rjavo.
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 20:50:54
|
|
|
|
spacey
|
Definitivno bi vzela v modri barvi, saj je moja najljubša barva. Odločitev je seveda tvoja.
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 7.12.2006 21:33:12
|
|
|
|
lex
|
Jaz imam temno moder voziček in je bilo spomladi, ko je bilo vroče že kar pretirano vroče zanj v njem (rodil se je februarja 2005 in aprila 2005 se mi je skoraj vžgal tam not), pa še barve se zblajhajo na soncu (tudi rjava)
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 8.12.2006 13:56:12
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz imam temno moder voziček in je bilo spomladi, ko je bilo vroče že kar pretirano vroče zanj v njem (rodil se je februarja 2005 in aprila 2005 se mi je skoraj vžgal tam not), pa še barve se zblajhajo na soncu (tudi rjava) Nevem sicer, kako je s platnom pri tem omenjenem vozičku, Maxi Cosi ima recimo takšno platno, da če sonce notri non stop nažiga, sploh ni toplo ali vroče, tako da...
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 8.12.2006 14:36:20
|
|
|
|
najina pikica*
|
jst imam voziček jaguarja 4 svetlo modro-rjave barve....poleti lepo zadrži vročino,....drugače pa prehitro umazan mi ga imamo 5-mes. pa je skoraj tak kot nov,s tem da se vozimo z njim povsod po asvaltu,makedamu in travniku.... dober nakup!
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 8.12.2006 20:34:42
|
|
|
|
eya
|
Če se odločaš med tema dvema kombinacijama: in ...sem jaz za slednjega...modrih je res too much, tale pa prijetno popestri. Ga ima kolegica, pa je tudi v živo prav všečen.
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 11.12.2006 9:37:28
|
|
|
|
blue sky
|
Meni sta všeč obe barvni kombinaciji, ampak jaz bi se najbrž odločila za svetlo modrega.
|
|
|
|
RE: svetlo moder ali črno rumen 11.12.2006 20:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Od teh dveh na sliki mi je precej bolj všeč črna-limeta kombinacija. Ti pa se odloči po svoje .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?