|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svetlo moder ali črno rumen
6.12.2006 21:33:47   
Kaštrun
Ok, tokrat zadnjič, predno pade odločitev in ga greva iskat.

Jaz navijam za voziček v črno - rumeni kombinaciji, ker imam občutek, da bom imela najmanj "težav" z njim. Možu pa je bolj všeč svetlo - moder. Zanima me kaj menite ve? Se vam zdi, da bo prehitro umazan? Se mi pa po pravici povedano zdi, da je črn preveč temen???

Aja, govorim namreč od Traxx Jaguar 3.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svetlo moder ali črno rumen
6.12.2006 21:36:40   
Anonimen
Ne vem od kje sem si zapomnila, da črno-rumena kombinacija povzroča raka.user posted image

Saj ne verjamem (preveč) tem stvarem, ampak ...

Jaz sem za svetlo modro.

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 21:42:44   
ajdaN
Svetlo moder.

Mi imamo tudi svetlo kombincijo vozička pa po 11m še ni toliko umazan, da bi razmišljala o pranju. Pa sva vsak dan zunaj in nonstop vlačim voziček iz avta in nazaj.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 21:43:07   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ne vem od kje sem si zapomnila, da črno-rumena kombinacija povzroča raka.user posted image

pri močeradih zagotovo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 7:50:36   
srki
Svetlo modrega, predstavljaj si črn voziček poleti, ko je vroče. Sicer ne vem, koliko je črne barve, ampak vseeno, svetlo modrega.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2006 7:52:45   
Mina1
Voziček črne barve poleti nima nobene zveze s tem, da se ogreje in podobno, so narejeni iz materialov, ki se pač ne ogrejejo. Moja izkušnja je takšna s Speedyem in Zappom - oba sta namreč ČRNA, pa ni nobene panike poleti, tako da...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 8:06:27   
Miss Piggy
Črno rumena je po moje preveč strupena kombinacija za user posted image ...
Umaže se pa črn ravno tako, samo da se ne vidi,...

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 8:27:25   
Marogica
Jaz bi vzela črno-rumenega, ne pa tiste "klasike" svetlo modrega. Poleti bo pa otroku vroče samo, če bo preveč oblečen ali preveč na vročini-zaradi barve vozička sigurno ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 8:38:40   
Anonimen
Kopiram iz sestavka o pomenu barv:

Črna

Črna barva zanika. Številne kulture jo označujejo z negativnim predznakom, je barva žalovanja in podzemnega. V črno oblečene osebe se želijo distancirati, vendar kljub vsemu delovati zanimivo. V stanovanju črna deluje mračno in dušeče. Zaradi tega v črno ne barvajte večjih površin, temveč z njo popestrite malenkosti, denimo okvirje slik. Nasploh s črno previdno! Barva namreč paralizira, odvaja energijo in lahko okrepi depresivna stanja.

Modra

Modra je barva miru. Strokovnjakinja trdi, da je tisti, ki se rad oblači v modro, sposobna oseba, sicer konzervativnega značaja, ki si v zasebnem življenju želi veliko naklonjenosti. Doma je modra zofa oaza miru in je še posebno primerna za ljudi s stresnimi službami. Modra je barva desne možganske polovice in jo povezujejo s sprostitvijo. Za vse, ki hujšate: modri krožnik zmanjšuje tek!

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2006 8:42:13   
Katrin
Tudi meni je bolj všeč svetlo modra kombinacija user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2006 8:56:24   
soncece24
Jaz bi na tvojem mestu vzela svetlo modrega, ker bi me bilo strah, da bo temnejši voziček poleti na soncu hitro zbledel, potem pa bo strehica čist druge barve kot sedalni del, kar pa nič kaj fajn ne izgleda. Da bi mu bilo prevroče, ali da bodo barve prežive se jaz nebi sekirala. Plus tega, če ga boš bolj pisano oblekla bo v svetlo modrem vozičku lepše zgledal kot v črno-rumenem user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2006 9:02:44   
Mina1
Nasploh s črno previdno! Barva namreč paralizira, odvaja energijo in lahko okrepi depresivna stanja.

že že, če imaš recimo stanovanje totalno v črni barvi.

Mojedva nista prav nič depresivna, paralizirana in nevem kaj še vse, zato ker imamo doma dva črna vozička. Sta ultra naspidirana, ultra živahna non stop, super energična in tako...

Mislim, da v takšne detajle pač ne gre iti pri takih stvareh.

Sicer pa Nina, ti kupi tisto, kar je tebi všečuser posted image  za tvojega otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2006 9:08:30   
kofetek2010
naša ima črnega Buzza in ji ni bilo poleti v njem nič bolj vroče kot v oranžnem Zappu user posted image  pa zbledel še tud ni user posted image  in počutje je v obeh enako user posted image

predlagam ti, da vzameš tisto barvo, ki je tebi bolj všeč user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2006 9:14:28   
tinaaja
Traxx jaguar v crno-rumeni ne obstaja.. Je sivo-zelen - Lime barva!
V zivo je zelo velika razlika med crno in sivo, lime barva pa kar pozivi. Mi sicer ni ravno idealnih barv, ampak bom z dodatki zadevo pozivila. No midva sva se odllcila za Lime vozicek in sva zadovoljna.
user posted image  

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2006 9:52:11   
Strawberrie Cherrie
Sem ravno razmišljala keri tej je črno - rumen, ampak zgleda res misli na lime barvo...
jaz bi se odločila za tegale LIMEuser posted image user posted image , modrih je too much...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2006 11:15:55   
pika30
Meni je pa rjavo-rdeč (brown) všeč.Modra mi je zlajnana barva,črno rumena pa mi ni preveč lepa.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2006 15:39:06   
LUNA06
Ojla!
Moram te popravit, tale kombinacija ni črno-rumena, ampak temno sivo-citronasta. Najbolje da si ga greš pogledat v Ariel, tam je biu celo v akciji v tej barvi, ne vem če je še.Mi ga imamo in mi je ušeč, moder mi ni, ker je kombiniran z rjavo.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2006 20:50:54   
spacey
Definitivno bi vzela v modri barvi, saj je moja najljubša barva. user posted image

Odločitev je seveda tvoja. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2006 21:33:12   
lex
Jaz imam temno moder voziček in je bilo spomladi, ko je bilo vroče že kar pretirano vroče zanj v njem (rodil se je februarja 2005 in aprila 2005 se mi je skoraj vžgal tam not), pa še barve se zblajhajo na soncu (tudi rjava)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2006 13:56:12   
Mina1
Jaz imam temno moder voziček in je bilo spomladi, ko je bilo vroče že kar pretirano vroče zanj v njem (rodil se je februarja 2005 in aprila 2005 se mi je skoraj vžgal tam not), pa še barve se zblajhajo na soncu (tudi rjava)

Nevem sicer, kako je s platnom pri tem omenjenem vozičku, Maxi Cosi ima recimo takšno platno, da  če sonce notri non stop nažiga, sploh ni toplo ali vroče, tako da...user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2006 14:36:20   
najina pikica*
jst imam voziček jaguarja 4 svetlo modro-rjave barve....poleti lepo zadrži vročino,....drugače pa prehitro umazan user posted image  mi ga imamo 5-mes. pa je skoraj tak kot nov,s tem da se vozimo z njim povsod po asvaltu,makedamu in travniku....user posted image
dober nakup!

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2006 20:34:42   
eya
Če se odločaš med tema dvema kombinacijama:

user posted image

in

user posted image

...sem jaz za slednjega...modrih je res too much, tale pa prijetno popestri. Ga ima kolegica, pa je tudi v živo prav všečen.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.12.2006 9:37:28   
blue sky
Meni sta všeč obe barvni kombinaciji, ampak jaz bi se najbrž odločila za svetlo modrega.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.12.2006 14:40:05   
frufru
Jaz mam jaguar traxx3 v lime barvi in ni črn, ampak antracit sive barve. Je pa po moje ta barva bolj smiselna od svetlomodre, ker se ne umaže tako hitro. No, umaže že samo se ne vidi tako kot pri svetlomodrem. Kakorkoli že hitro se odločita, ker ga ne delajo več in ga bo težko dobiti v eni ali drugi barvi.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.12.2006 20:47:55   
Anonimen
Od teh dveh na sliki mi je precej bolj všeč črna-limeta kombinacija.

Ti pa se odloči po svoje user posted image .

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?