|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem noseča?
6.12.2006 14:06:06   
pikas

Pozdravljene bodoče mamiceuser posted image
Tudi midva z možem delava na drugem naraščaju. Pri prvem otroku sta se mi črtici pokazali takoj, zdaj pa sem prav zmedena. Približno 10 dni po odnosu sem naredila test (Pregnency), ki mi je pokazal zelo, zelo slabo drugo črtico, medtem, ko mi Cler blue ni nič pokazal. Zdaj še en teden po testu, pa sem še enkrat preverjala z obema testoma, pa mi ni nič pokazalo. Menstruacijo naj bi dobila ta teden. Prrsi pa imam čisto napete, boleče.Že teden dni čitim napetost in nekakšne bolečine v trebuhu in tudi na vodo hodim bolj pogosto.

Kaj mislite ve? Je imela morda katera tudi take znake, črtica pa se v drugo ni pokazala?

Želim vam veliko sreče in čimprejuser posted image user posted image črtici
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem noseča?
6.12.2006 14:11:27   
petraz
Potrebno bo počakati še kak dan.... in potem upam, da vama je uspelo in da si user posted image . Pa veliko sreče!!!! user posted image

(odgovor članu pikas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 14:11:50   
soncece24
Predno ti M ne izostane je brezveze testirat, samo živciraš se s tem. Počakaj, da ti izostane vsaj kak dan in test ponovi.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu pikas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 14:18:33   
teri
Pikas:upam zate da je vse ok in da si user posted image .Samo brez zamere čisto vsem, ki pišete na ta forum take neumnosti.Dejte se s čim zamotit.Vem da bi rade čim prej zvedle če ste al nisteuser posted image !Jaz isto po O gledam "spremembe"na mojem telesu-če sploh so, ker veliko naredi tudi psiha!Na vsakem testu lepo piše.Delat ga po 7 dnevnem izostankuuser posted image !Vem da se čas vleče,ampak ta forum se ne imenuje šloganje!Pa brez zamere,ampak imam dovolj takih "glupih" tem!!!

(odgovor članu pikas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2006 14:19:36   
pikas

Bom res še malo počakala, in potem vama sporočim...upam da veselo novico

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2006 19:46:50   
valerija2
Ker si ne želim odpirati nove teme, bi se pridruzila vprasanju, ceprav se nekaterim zdi ze dovolj teh tematik. Imam vprasanje za vse izkusene.
Naj najprej pojasnim, da pri nas se nacrtno ne "delamo" na bebici, sem bila prejsnji mesec 110%, da sem noseca. 8 dni po ovulaciji, so mi mocno otekle dojke, bile so bolece, pocutila sem se zelo utrujeno, bilo mi je malce slabo v popoldanskem casu in imela krce v spodnjem delu trebuha. se nikoli ni bilo tako. potem pa je prislauser posted image
No, sedaj pa me skrbi, da je to zelo slaba prognoza za bodoce....
Kaj menite????

(odgovor članu pikas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 5:48:05   
Anonimen
ne vidim razloga, zakaj bi bila to slaba prognoza za v bodočeuser posted image

(odgovor članu valerija2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.