|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testi na prenosljive bolezni
6.12.2006 11:13:00   
Anonimen
Punce, bom anonimna, ker bom dala eno glupo vprašanje in me je malo sramuser posted image .

Ko ste, pred postopkom IVF, dale kri za prenosljive bolezni (HIV, hepatitis...) vas je kaj zvijalo od straha, da bo pozitivno? Ali ste bile 100%, da bo negativno? Mislim, če nisi šla ravno devica v zakon oz. sedanjo vezo je vse mogoče a ne?

Jaz vem, da me bo tisti dan ko bom čakala na rezultate fajn zvijalo po želodcu!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testi na prenosljive bolezni
6.12.2006 12:07:50   
Saša27
Če ti čisto odkrito povem, sploh nisem mislila na to, kaj vse bi lahko bilo narobe, pa tudi pri meni ni bil moj mož prvi, tako da, sprosti se, vse bo vredu.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 13:31:47   
nuala
Midva pa sva se šla, preden sva se poročila in preden sva začela delati otroke testirati. Zanositi s kakršnimi koli dvomi, je zame neodgovorno. In kot rečeno, ljudje se v mladosti ne obnašamo ravno angelsko, ane?

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 15:08:23   
Anonimen
Ja, nuala se popolnoma strinjam s tabo. Sej zato sem po eni strani vesela, da bom to opravila in ful vesela bom ko bo to za mano.

Nuala, a tebe ni bilo nič strah? Mene stisne samo ko pomislim!! Po mojem bo treba kakšen apaurinček tisti dan spit, čeprav to ni v moji navadi.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?