|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spodnji body
6.12.2006 10:57:44   
Bejba
Kakšen body boste spodaj pod zgornjo majčko oblačile svojim cca. 2-letnikom pozimi (ko bodo pač zimske temperature)? Lansko leto sem mu oblačila body z dolgimi rokavi in čez še majčko z dolgimi, se pravi je imel dvojne dolge rokave. Letos pa razmišljam, če je še potrebno ali je dovolj spodaj body s kratkimi oz brez rokavov in čez majčka z dolgimi, ker je že toliko star in neprenehoma v gibanju? Mogoče neumno vprašanje, ampak res me zanima kako jih vi oblačite?
Hvala.

LP

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spodnji body
6.12.2006 11:20:36   
Jančika_
Zaenkrat ima body brez rokavov, čez pa majico z dolgimi rokavi. Po moje mu bom potem, ko bo bolj mrzlo, dala še ene dolge rokave čez, če bo treba. Body z dolgimi pa pod pižamo. Pojma nimam, v skoraj dveh letih in pol se še nisem naučila, kako obleči otroka, ne da bi potem dvomila, če je vreduuser posted image .

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 11:22:05   
asso
Ojla,

mi damo spodnjo majčko (ne bodi - zaradi lulanja na školjki) z kratkimi rokavi in dolgo majčko. Včasih tisto bolj toplo, včasih tanjšo - odvisno od tempreratur. Ko bo zelo zelo mrzlo (če sploh bo) ji bom morda dala spodnjo majčko z dolgim rokavom, ampak samo za ven, ker v hiši je dovolj toplo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 11:39:12   
petraz
Jaz mu že v tem času oblačim body z dolgimi rokavi, na vrh pa mu dam majčko... user posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2006 11:42:21   
pravljica
naš bo imel (oz. ima) spodaj bodi brez rokavov, čez tanjšo majčko z dolgimi, če je zunaj bolj mrzlo (trenutno ob večerih), mu čez to dvoje oblečem še debelejšo mikico z dolgimi rokavi...tako bo tudi čez čas, ko bo res pritisnil mraz (če bo) user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2006 12:29:57   
srki
Jaz ga oblačim temperaturam primerno. Za v vrtec mu obvzeno dam body s kratkimi rokavi, povrhu še eno majčko, ker vem, da je v vrtcu vroče in norijo non-stop. Doma enako, razen če je ful mraz-pozimi, ko je zunaj npr. -25 stopinj, mu dam dolge rokave in čez še eno majčko z dolgimi rokavi.

Če gredo pozimi z vrtcem na sprehod, imam tam za rezervo še eno tanjšo jopico, da mu ni premrzlo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2006 13:06:59   
ticika
Moja 2,5 letnica hodi sama lulat, zato ima spodaj majčko s kratkimi rokavi, čez pa puloverček oz. majco z dolgimi rokavi. Doma je toplo, v vrtcu niso nič pri miru, če greva pa ven ima pa zaenkrat, ko še ni tako hladno velurko in tanko jaknico, da jhe glih ne prepiha.
Sicer pa sem bolj na strani tega, da je mogoče malo manj oblečena, ker ni nič pri miru, kot pa preveč in potem takoj zašvica, pihne veter in prehlad trka na vrata.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2006 14:07:21   
žiža
Sara ima tud zdej ko je brez plenic samo spodnjo majico (obično brez rokav) čez pa majčko z dolgimi. Če je mraz al pa ze ven ji pa čez oblečem še zg. del trenerke, puloverček, jopico. Imam pa doma precej toplo. Pa itak skoz skače okol in ji je večkrat vroče, kot pa da bi ji blo hladno.

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2006 14:10:54   
dory
odkar je tamal brez plenic nimamo vec bodyjev...spodnja majcka + majica z dolgimi rokavi + kej za cez pozimi pa je:)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2006 21:53:11   
HuAnita
mi damo spodnjo majčko (ne bodi - zaradi lulanja na školjki) z kratkimi rokavi in dolgo majčko. Včasih tisto bolj toplo, včasih tanjšo - odvisno od tempreratur. Ko bo zelo zelo mrzlo (če sploh bo) ji bom morda dala spodnjo majčko z dolgim rokavom, ampak samo za ven, ker v hiši je dovolj toplo...
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Enako. S tem da ji v varstvu ponavadi navlečejo še rezervno majčko čez + brezrokavnik, tako da je res ne more zebstiuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2006 21:21:30   
spacey
Jaz ga pa oblečem v bodi z dolgimi in čez majčko z dolgimi rokavi. Pa ne vem, če mu je prevroče? user posted image Nič mi ni več jasno, kako naj ga oblačim... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2006 8:43:28   
kaja11
bodi brez oz. s kratkimi rokavi, čez majčko z dolgimi rokavi... tako je oblečen doma in v vrtcu. Za ven dam pa čez še jopo/flis/pulover in jakno (odvisno do temperature.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.