Bejba
|
Dobro jutro punce! Jaz sem bila že navsezgodaj pridna, saj sem že pritekla iz laboratorija, kjer so me zopet špikali za sladkor. Spet sem mogla tisto sladko tekočino pit in potem eno uro čakat v čakalnici. Izvidi bodo že popoldne. Držite pesti, da bodo OK. No, včeraj smo imeli pregled pri G, kjer sva z mojim doživela šok. V glavnem vse je potekalo OK, prideva notri h G in pravi, no kar na stolček ter začnemo gledati našega sončka. Ga izmeri, pove da je vse super, nato pa reče: sedaj pa res ni nobenega dvoma več, da je fantek. Če se spomnite sva midva namreč vztrajala pri tem, da ne bova vprašala za spol. Midva sva se samo spogledala, oba šokirana, ker nisva pričakovala, da bova kar izvedela ali ima luleka ali ne in potem jaz rečem G, da midva sploh nisva hotla vedet. Joj kako ji je bilo žal. Je rekla, da je bila 100%, da nama je že povedala in je hotela zdaj samo potrdit. Potem sploh nisva vedla kaj čutiva. Taki mešani občutki so naju prežemali. Pa da ne bo pomote, sva ful vesela da je fantek - oba, saj sva nekako to tudi slutila, ampak vzet nama je tisti čar presenečenja ob porodu, ki sva ga tako čakala. Po eni strani pa mi je odleglo, da končno vem, da čakava najinega princa. Jaz sem si kar nekako bolj želela fantka zdaj proti koncu. Tako, da sem vesela, moj dragi pa je tudi v 9nebesa. Je bil tako ponosen, pa še G je rekla, da ima zelo konkretna jajčka, potem si šele predstavljate ta ponos, kaj.;). No, takole je bilo. Drugim ne misliva nič praviti kaj bo. Vseeno še vedno lahko pride do pomote, zato bo to najina lepa mala skrivnost. Ribica, če boš kaj slišala Mino jo lepo pozdravi in ji reči, da še vedno stiskamo pesti zanjo in za njeno :duda:. Sedaj moram it pa mal majstra pogledat, ker nam dodatno polaga še ploščice v kuhinji. Saj veste, kontrola mora bit. Uživajte! LP; Bejba (33 5/7)
|