|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   comformil2, kaj naprej
5.12.2006 21:05:57   
mojčika
Ker Comformil3 ne obstaja, kaj priporočate, smo nagnjeni k zaprtosti, zato se Aptamila3 malo bojim...Hvala

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: comformil2, kaj naprej
5.12.2006 21:53:53   
ČebelicaMaja
Poskusi z Bebo- probiotično...moja sestrična to mleko zelo hvali- imajo ga v Mullerju in DMu.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 9:17:43   
ajdaN
Lahko pa brez problema nadaljujeta z dvojko. Mi uporabljamo DM mleko, pa ima pri 11 mesecih še vedno 2, ker je 3 z okusom. PA ni nobenega problema.

Tako ali tako verjetno mleko dobi samo še ene 2x dnevno.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 12:28:16   
Anonimen
Mi smo Comformil 2 uporabljali do enega leta, potem pa naprej alpsko mleko oz. kakav.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2006 18:10:14   
NRMM
Mi smo comformil2 uporabljali do 8 mesecev, potem smo pa kar prešli na kravje mleko.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2006 15:23:30   
Mina1
Tudi mi smo pri obeh po Comformilu 2 začeli z alpskim mlekom iz tetrapaka 3,5 seveda, zaradi maščob, ki jih še nujno potebuje za razvoj.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2006 7:40:00   
Dashenka
Če otrok rad pije Conformil 2, potem ga pač ne menjajte.
Nadaljevalna mleka (2,3) se od začeznih razlikujejo le  tem, da so vse malo manj adaptirana - torej vse bolj podobna navadnemu kravjemu mleku v prahu, ter zato nekoliko cenejša od začetnih.

Moja hči je še krepko po enem letu pila zjutraj in zvečer pred spanjem stekleničko začetnega mleka Aptamil-Confort (kar je nemška različica Conformil 1, ki jo prodajajo v Mulllerju) - ker se je navadila na okus in je navadno mleko po steklenički zavračala.

Je pa čez dan z veseljem popila kozarec ali dva alpskega mleka.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?