Pilar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Hm, pri dveh letih (vsaj po mojih izkušnjah) še kar lepo rabi popoldanski spanec. Kaj pa zvečer, je ista pesem? Je morda kaj takega sanjal, da bi se zdaj morda bal iti spat sam? Popoldne in zvečer je isti šmorn...s tem, da pri možu se prej umiri....danes popoldne je recimo spal 3 ure, no, zdaj je pa komaj par minut nazaj zaspal. Ne vem, jaz ti lahko le rečem, da, če tebe citiram , smo si mi "nakopali sranje in moramo iti vedno spat skupaj z našim dvoletnikom. Najprej, ko je bil dojenček, ga je uspaval mož na rokah (njega sicer krivim za vse to ), potem se je začel uspavati z dojenjem, po prenehanju dojenja pa zaspi edino tako, da leži poleg mene in me drži za popek. Ma pri nas nikoli ni bilo problema z uspavanjem...takoj je dal mir, sam v sobi, v svoji posteljici...res ne vem.. . Pri našem sicer probam drugače postopati in ga dajem budnega v posteljico, ampak mož je že začel z uspavanjem na rokah tudi pri njem, tako da ne vem, kako bo. Pomembno je, da spita ponoči, pa magari če hodim z njima spat do polnoletnosti. Ja, saj Jure spi celo noč, Leja ga pa sračka na veliko; samo kako pa spimo: Jure in mož v eni sobi, jaz in Leja v drugi....da imata moška ponoči mir... Pilar, probajte mu prižgati kakšno majhno lučko ali pa mu zavrteti kakšno pravljico, umirjeno glasbo morda, toliko, da se ne bo bal, če je res v tem problem. Srečno. Hm, če mu prižgem lučko ali dam pesmico, pol pa tisto kaže in posluša...prime se vsake bilke, samo da ne bi spal.... Ja, zdaj mi je mami predlagala, da naj mu pustim popoldanski spanec, pa naj ga dam zvečer kasneje spat....ker, zdaj mi, po novem, zaspi ob 22.00- ih....mogoče bom to probala, ma ne vem....men je ful hudo zaradi tega, ker nakoncu se je pri Juretovem joku, zbudila še Leja....
|