|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvom
5.12.2006 13:31:15   
Anonimen
želim zanositi-za to se že s partnerjem trudiva mesec....
zadnjega novembra bi morala dobiti menstruacijo a je še do danes nisem.naredila sem že 2 testa, a obakrat negativno. v jajčnikih me včasih boli enako kot da bi zbolela, a user posted image  ni in ni. ne vem več kaj naj si mislim.....

zanima me še kako je s kajenjem med nosečnostjo, v primeru da kadiš, pa še za nosečnost ne veš...

hvala za odgovore...
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvom
5.12.2006 13:54:13   
pina-1
draga anonimna. jaz sem imela iste težave. bojauser posted image  bi morala priti 27.11 pa je ni bilo do danes. testi so bili tudi negativni.

počakaj še malo in poskusi ponovno naredit test.
sokler se ne user posted image  ne vlije je vedno upanje.

kajenje pa čimprej proč, ker ni najbolj zdravo.

držim pesti zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 14:06:58   
Anonimen
pravkar sem naredila test.pokazali sta se mi obe, s tem da je bila črtica, ki pokaže nosečnost manj opazna.
a naj naredim test v laboratoriju???

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 14:15:45   
Anonimen
Če ti je pokazal dve črtici si user posted image !user posted image
Ni važno kolk je druga močna.

ČESTITAM!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 14:30:24   
lunca2
Tudi jaz mislim, dani važno kako močna je črtica.user posted image
Čestike tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image . Želim ti mirno user posted image .Naroči se pri ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2006 14:44:34   
pina-1
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2006 13:19:32   
pikas

Pozdravljene bodoče mamice user posted image
Tudi midva z možem delava na drugem naraščaju. Pri prvem otroku sta se mi črtici pokazali takoj, zdaj pa sem prav zmedena. Približno 10 dni po odnosu sem naredila test (Pregnency), ki mi je pokazal zelo, zelo slabo drugo črtico, medtem, ko mi Cler blue ni nič pokazal. Zdaj še en teden po testu, pa sem še enkrat preverjala z obema testoma, pa mi ni nič pokazalo. Menstruacijo naj bi dobila ta teden. Prrsi pa imam čisto napete, boleče in tudi na vodo hodim bolj pogosto.

Kaj mislite ve? Je imela morda katera tudi take znake, črtica pa se v drugo ni pokazala?

Želim vam veliko sreče in čimprej user posted image user posted image črtici

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?