Anonimen
|
Hoj Joj, zdele sem pa tako jezna, da se moram tudi jaz nekomu izpovedat. No, začnem takole,... Ko sva se s fantom spoznala, je bila njegova mama tako prijazna in v redu, da sem ga začela spraševat, če je sploh kdaj slabe volje in tečna. No, pa je rekel da ja, itd... No, pa še to moram omenit, da mu je takrat dobro umrl oče, tako da je moja tašča ostala vdova, z dvema sinovoma, ki sta že odrasla, a živimo pod eno streho. No, potem se je pa letos maja začelo... brat in njegova punca sta se mal spičla, in je šla ona potem spat domov. Potem se gospa z njima ni pogovarjala dober mesec... Midva sva se začela odločat za , moj ima itak v načrtu zidat hiško, v kateri naj bi tudi tastara živela- v spodnjem šzuku !!! No, pa je bilo treba it na geodetsko upravo, da mu je prepisala polovico parcwlw, ki jo je imela, da bi tam delal bajtico (tud zanjo). No, potem mu je pa rekla, da se boji da bi on vse skupaj prodal, da je postal neresen itd itd. Pa naj omenim še to, da dela cele dneve, v službi, potem še nekaj fuša, pa njej pomaga na vrtu, skratka je ful fejst dečko. No, in od takrat naprej se potem še z nama ni pogovarjala. Z njim 1 teden, z mano pa 14 dni ne (ne vem kaj sem bila pri tem kriva jaz?!). No, potem pa spet danes zjutraj se odpravlajva k odvetniku, da bi se naročila (spet v zvezi z bajto), in mu reče medtem ko sem bila v kopalnici: a se ti ne zdi, da bi šla lahko jaz zraven in ne ona, da včeraj- bila je nedelja, ni niti 5 min ni bil z njo, da je ratal v zadnjih 3 mesecih zelo čuden,... in take mu je šla metat ven! Jaoooo, men se bo zmešalo, če bom mogla z njo živet v isti bajti. Ok, zdej še prenašam, sem pri njemu, imava eno sobo, kamor se skrijeva pred njo, ampak ne vem no.... Kuha ona, prat sva si začela posebej. Že zdaj vem kako bo tudi ko bo nova hiška. V coptih bo lahko hodila k nama, in to je že pit. Saj ločeno bomo imeli... zgornji štuk mi2, spodnji ona, ampak vseeno. Ah, ne vem, Upam da jaz ne bom tako sitna na stara leta. Imate kak predlog kaj naredit? Nikjer ni zastonj rečeno, da so tašče Tašče! Sicer je pa nekaj: jaz sem s svojim, poleti se poročiva, in živela bom z njim in ne z njo. Počasi se bom tako distancirala, da pozdravila jo bom in to bo to. Kaj se bom potem še z njo ubadala? No to je to, izpovedala sem se, in se počutim že malo bolje. Lep začetek tedna vsem!
|