|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno hujša tašča
4.12.2006 9:38:48   
Anonimen
Hoj
Joj, zdele sem pa tako jezna, da se moram tudi jaz nekomu izpovedat.
No, začnem takole,... Ko sva se s fantom spoznala, je bila njegova mama tako prijazna in v redu, da sem ga začela spraševat, če je sploh kdaj slabe volje in tečna. No, pa je rekel da ja, itd... No, pa še to moram omenit, da mu je takrat dobro umrl oče, tako da je moja tašča ostala vdova, z dvema sinovoma, ki sta že odrasla, a živimo pod eno streho.user posted image
No, potem se je pa letos maja začelo... brat in njegova punca sta se mal spičla, in je šla ona potem spat domov. Potem se gospa z njima ni pogovarjala dober mesec...
Midva sva se začela odločat za user posted image , moj user posted image  ima itak v načrtu zidat hiško, v kateri naj bi tudi tastara živela- v spodnjem šzukuuser posted image !!!
No, pa je bilo treba it na geodetsko upravo, da mu je prepisala polovico parcwlw, ki jo je imela, da bi tam delal bajtico (tud zanjo). No, potem mu je pa rekla, da se boji da bi on vse skupaj prodal, da je postal neresen itd itd. Pa naj omenim še to, da dela cele dneve, v službi, potem še nekaj fuša, pa njej pomaga na vrtu, skratka je ful fejst dečko. No, in od takrat naprej se potem še z nama ni pogovarjala. Z njim 1 teden, z mano pa 14 dni ne (ne vem kaj sem bila pri tem kriva jaz?!).
No, potem pa spet danes zjutraj se odpravlajva k odvetniku, da bi se naročila (spet v zvezi z bajto), in mu reče medtem ko sem bila v kopalnici: a se ti ne zdi, da bi šla lahko jaz zraven in ne ona, da včeraj- bila je nedelja, ni niti 5 min ni bil z njo, da je ratal v zadnjih 3 mesecih zelo čuden,... in take mu je šla metat ven!
Jaoooo, men se bo zmešalo, če bom mogla z njo živet v isti bajti. Ok, zdej še prenašam, sem pri njemu, imava eno sobo, kamor se skrijeva pred njo, ampak ne vem no....
Kuha ona, prat sva si začela posebej.
Že zdaj vem kako bo tudi ko bo nova hiška. V coptih bo lahko hodila k nama, in to je že pit. Saj ločeno bomo imeli... zgornji štuk mi2, spodnji ona, ampak vseeno.
Ah, ne vem, Upam da jaz ne bom tako sitna na stara leta. Imate kak predlog kaj naredit?
Nikjer ni zastonj rečeno, da so tašče Tašče! user posted image
Sicer je pa nekaj: jaz sem s svojim, poleti se poročiva, in živela bom z njim in ne z njo.  Počasi se bom tako distancirala, da pozdravila jo bom in to bo to. Kaj se bom potem še z njo ubadala?
No to je to, izpovedala sem se, in se počutim že malo bolje.
Lep začetek tedna vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vedno hujša tašča
4.12.2006 9:48:51   
Felicity

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sicer je pa nekaj: jaz sem s svojim, poleti se poročiva, in živela bom z njim in ne z njo.  Počasi se bom tako distancirala, da pozdravila jo bom in to bo to. Kaj se bom potem še z njo ubadala?

Ne vem, če ti bo to uspelo. Živeli boste le v isti hiši. (jaz ti želim, da ja, ampak močno dvomim)

In potem, ko bosta imela otroke bo samo še huje (po moje). Poglej poste drugig RR-jevk kakšne probleme imajo s taščami.

Jaz za noben denar ne bi živela s taščo pod isto streho. Raje plačujem najemnino.

Še vedno ostaja upanje, da pri tebi ne bo tako.

Lep dan,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2006 9:56:44   
soncece24
Ne razumem, zakaj bo ona z vama živela, če pa ima svoje stanovanje (al hišo), kjer sedaj živi. A je tvoj tak mamin sinko, da bo mamico s sabo vzel, ko bo šel na svoje? Če je le možnost živita sama, sploh če se že zdaj ne razumete. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 10:08:34   
Ona22
Ma zdaj smo v eni mejhni bajti, in nas je 5 nagačenih notri. Pa ko bo moj to bajto naredil, se bo tastaro prodalo in bo šel denar na 3 dele (nanjo, pa na 2 sinkota), tako da bo pol moj dobil še mal denarja.
Na svoje moj ne bo šel, ker ima zemljo, nekaj je že naredil in ni šans da ga zvlečem stran od tukaj.
Ona ga res ujčka in vse, ampak mojmu je že začelo prekipevat od nje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 10:33:40   
Anonimen
jaz živim s svojo taščo (je sama) že tri leta od tega eno v svojem štuku. Odkar smo zgoraj je malo bolje zame, ker sem se, kot si tudi ti rekla, malo distancirala od nje. Ti pa toplo priporočam ločene vhode ker mi imamo skupni hodnik in ni v redu ker se potem vtika v vsak naš prihod/odhod - je treba skoraj poročilo pisat.
Saj razumem da ji je dolgčas, samo jaz tudi rabim svoj mir, ne pa da mi gor hodi vsakih 10min in še to zato da nama pove da sva slaba človeka ker jo zanemarjava. Tisto o neresnosti sva slišala že stokrat.

Verjetno se boji da bo sama ostala, tebe vidi kot grožnjo, ker nisi družinski član in bi lahko svojega dragega pregovorila proti njej in jo ogoljufala (pa če je res ali ne) Ta strah je tudi razumljiv še posebej ker je ostala sama na stara leta vsaj tako verjetno ona čuti in tebe ne pozna tako dobro kot svoje otroke.

Včasih se sprašujem kako bi se lahko mi fino imeli če bi se samo malo sprostila in zaupala ljudem okoli sebe. O tem smo se tudi pogovorili, ker sploh ne mara drugih ljudi, o vsakem najde kakšno slabo besedo, misli pa da je njen sin dolžan skrbeti za njo in se družiti z njo. Ker on se bi in tudi jaz, če se nebi to druženje v prvi minuti spremenilo v očitanja.

No  bolj kot nasvet se je tudi tole sprevrglo v moje izkašljevanje. Klinc ko je pa takle čemeren dan danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 10:47:25   
srki
Edina rešitev, ki jo vidim, glede na to, da mož noče od tam, so ločeni vhodi. Dobro pa je tudi to, da mož drži s tabo in ni kakšen "mamin sinko", ki da mami vedno prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 11:12:17   
ona
jaz ti samo povem,da če imata možnost,pejta sama živet,čimdlje od tašče!Z nami živi tast,ki je vdovec in glih tako,da on je spodaj in mi zgoraj!On je spodaj zdaj ene 2 leti in sem ga mogla do pred kratkim prenašat z njegovimi izbruhi,ki jih je nevedeuser posted image  počel!Prihajal je gor ob nemogočih urah-polnoči in si prišel iskat biškote,pa kruh,pa vse mogoče,tako,da sva midva bila v strahu da bi se kaj pocrtala v dnevni,da bo vsaki čas prilezel gor.Pred kratkim pa mi ej počil film in sem mu vse rekla v faco!A,ja pa še stalno je kompliciral zaradi hrane,da je vse slabo in take!Naj povem pa,da skrbim za njega odkar sva z mojim skupaj in zdaj,ko je počlo,ga sploh ni ceč gor,za jest sladkarije si je nabavil sam in zaradi hrane sploh ne več komplicira!
Torej,če hočeta imet mir,pejta čimdlje,ker če ne bo stalno kreganje in na oncu se bosta največ kregala vidva z fantom,ti garantiram!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 19:02:10   
Anonimen
Ah ja, saj ko sva se z mojim začela pogovarjat da bi bila jaz user posted image , sem mu takoj povedala, da želim ločen vhod, ločeno vse! In gospodinjstvo, skratka da mi slučajno nikol več ne omeni kako naj obešam brisače, kako naj palaačinke okol obračam ipd! Jaoooooooooo
Ne vem, nisem si pa mislila, da so tudi tasti zoprni. Resnično sem mislila, da so samo babe tako sitne, ampak očitno se motimuser posted image .
Bo ze, res pa je da se ne smem obadat s tem, ker vidim kako vsako žensko ali pa kogarkoli šinfa, potem očitno tudi mene, ampak kaj. njo bo teplo, ne mene.
Zato drage moje, se ne smemo ubadat s taščami/tasti, ker imamo mnogo drugih stvari s katerimi bi se morali obremenjevat, ne pa s temi... da ne rečem kaj user posted image

No, en lep pozdarvček, če pa ima katera še kaj za povedat, naj pa le, da vidim da imam sotrpinke. he he he

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2006 11:25:17   
Anonimen
nisem si pa mislila, da so tudi tasti zoprni. Resnično sem mislila, da so samo babe tako sitne, ampak očitno se motim

o ja, se motišuser posted image . jaz imam enega takšnega nergača doma.  imamo ločen vhod in vsak svoje gospodinjstvo. no na kosilo pride k nam. na začetku me je učil kako moram zložit kozarce v pomivalni strojuser posted image , da ni treba čistit filtra v sušilnem strojuuser posted image user posted image , kako moram prat perilouser posted image . ko smo se selili je bilo veliko perila za prat in sušilec ni sfolgal vse sušit in sem nekaj stvari obesila na stojalo in mi je govoril, da ne obešam dobrouser posted image .  men je on smešen. če mi ne bi bil, bi verjetno dobila živčni zlom. moram reč, da ima zelo rad vnukinjo in jo tudi pazi, ko imamva z možem opravke in tudi drugače pomaga. ne more pač brez dobronamernih nasvetovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2006 20:17:55   
Anonimen
če boste puvali hišo, pa naredite dva vhoda. vi2 svojega pa ona svojega. pa ne tak, da ti po stopnicah pride v stanovanje. tak, da maš ti svoj vhod, katerega lahko miroljubno zakleneš. in tak ti tudi ne bo mogla brskat po stvareh, ko vaju ne bo doma. in se sprehajat po vajinem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2006 20:24:08   
Anonimen
Pa še dvorišče razdelite. Resno. Da se ne bo treba videti, če ne boste želeli. No, jaz bi ga. Vsak ima rad zasbenost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2006 21:27:32   
Anonimen
 moj user posted image  ima itak v načrtu zidat hiško, v kateri naj bi tudi tastara živela- v spodnjem šzukuuser posted image !!!

Svašta, kaj vse ljudem ne pade na pamet user posted image .

Zidat hišo, v kateri bodo živeli s človekom, ki ga vidijo kot user posted image .

Ne vem, ali tako radi opravljate, ali pa res ne premorete kančka zdrave pameti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2006 16:30:15   
Anonimen
Mič, ne vem, ampak druga rešitev je samo da se jaz razidem z mojim. Drugega ne vidim. Ker tako je bilo že v začetku mišljeno, da pač se bo zidala nova bajta, gre stara not. In že to, da zahtevam ločen vhod, mislim da je veliko, da bo naredil. Tudi o ločenem dvorišču ideja mi ni slaba zamisel:)
Joj, je pa zdej tako, da se z mojim pogovarja, jaz sem pa še vedno črna ovca (ne vem zakaj?!), mogoče zato ker se sinko meni posevča?
Jaoo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2006 16:42:36   
Anonimen
user posted image  Tastara?? Meni se ne zdi prav,da jo nazivaš tastara.Malo spoštovanja pa le imej,saj je mati tvojega moža in bodoča babica tvojemu otroku.Jaz se tudi ne razumem s taščo,vendar jo nikoli ne žalim.Tvoja pa že ne more biti slaba,če misliš z njo živeti v isti hiši.Tukaj meni nič ni jasno.
Sama grem raje pod smreko živet,kot pa z nekom ki ga ne maram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2006 17:25:05   
žmož
Res ne vem, zakaj bi morala tašča živet z vama, če ima svojo hišo! A mogoče samo zato, ker mu je prepisala en kos parcele al kaj ?! Ja komu pa bo ostala sedanja hiška' Jo boste prodali, ali bo mogoče brat dobil domek?
Ne razumem glih dobro, sploh pa, če se eden z drugim ne razumete ravno najbolje-kaj potem rinete skupaj in si kvarite oz.si boste kvarili še nadalnje dneve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2006 10:13:47   
Anonimen
Temna, mrzla, nevihtna noc. Kot sodni dan. Piha, treska, snezi z dezjem...

Na vrata potrka tasca. Vsa je premrazena, mokra, tresoca.

Joj, rece zet, kaj delas zunaj v takem neurju?! Pojdi hitro domov, da se ne prehladis!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2006 22:22:39   
Anonimen
Počasi se bom tako distancirala, da pozdravila jo bom in to bo to

kar misli si.potem pridejo otroci, ki bodo njeni vnuki, in ti boš rada videla, da se lepo razumete, ker če se že zdaj na pogovarja s tabo, kako bodo potem otroci to občutili na lastni koži, in oh in sploh problemov no....

vi2 si kr naredit ahiško zase!

če ne pa stanovanje zase!

Vrnta parcelo, pa delajta na svoje-Res!Ker čez ljubi mir ga ni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.12.2006 22:53:50   
Marogica
Punca(anonimna-ta prva), imaš samo dve možnosti:
1. zgradita si bajto zase, nekaj km od tašče
2. če se tvoj partner s tem ne strinja, pojdi stran, še preden boš zanosila oz. sploh razmišljala o otroku.

Vse to, o čemer ti govoriš in upaš, da enkrat bo tako, je ena velika iluzija. Ženska je sama, vdova, starejša, očitno muhasta kot hudič. To tudi tako bo oz. bo vedno slabše.

STRAN in to čimprej-sama ali oba.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?