mehurčica
|
Beti, itak da beremo!:) David je star 7mesecev in pol pa se vam bom vseeno pridružila. -težak je približno 8500g in približno 73cm. -dojiva se še 6-8x v 24 urah(danes ponoči je podrl rekord in se dojil 5x!) -je skoraj vso gosto hrano, ampak mu jo moram še malo bolj pasirat, ker še nima zobkov. Razen kako sadje, če mu jaz dajem v usta kake male koščke. -pit noče nič, razen malo med gosto hrano. Pravi, da je samo moj mlekec dober za žejo. -zdaj je osvojil novo veščino...pravzaprav dve:plazenje in kobacanje. Ampak lepo počasi in če ne drsi preveč.:) Mogoče se je zato danes toliko zbujal-vsakič je jokal na vseh štirih!:zmeden: -sedi, včasih se obrne na vse štiri -včasih se skoraj sam vsede(mu jaz pol malo pomagam) -lupčka mi da tako, da me zgrabi za obraz in celo poslini:)-:love: -igrače: še vedno so zanimive ropotuljice, zadnjih par dni grizala da si drgne dlesni, kocke, žoga, plastenke, daljinec, mobitel(tega mu ne dam, ker imam končno novega), tipkovnica(ima svojo), copati, tudi most je še aktualen, ampak sedaj v sedečem položaju -pove: ata, mama, teta, stric, cizl, mizl, popek, špric.....hehehe:)-hecam se....zdaj pa res:ata, tata, papa, adada, deda, baba, brrr(z ustnicami in jezičkom) -ploska, včasih tudi med dojenjem:bravo::)- -pred spanjem obvezno more prešlatat mojo lučko pri postelji -prijel bi pa kar vse MojcaH, Tejo bi lahko malo bolj pohvalila-recimo da je kobacat in plazit začela pred sedmim mesecem.:bravo:Mala je prava športnica!:sloncek: Papa, cyber poljubčke vsem :duda:!9nebesa
|