|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtcu jo je ugriznil pes..
3.12.2006 20:37:21   
TaRe*
No,kot je že iz naslova razvidno,vidite,kaj se nam je zgodilo.
V petek zvečer sem opazila na prstku majhno ranico.Najprej sploh nisem polagala pozornosti,potem pa mi je tamala sama pokazala prst in rekla"a vidiš,ko me je kuža ugliznu?"
Seveda najprej sploh nisem verjela in sem pač mislila,da je to ena izmed njenih fantazijskih zgodbic(nova muha pri nas).Potem pa sem jo začela spraševat kako pa kaj in izvedela....da je bil pred vrtcem od Tina kuža,da je hotu v vrtec pa ni mogu,da so šli oni ven k njemu,pa da je njo ugliznu,pa da sta tete rekle"bejž kuza domu",pa da je ona feeeejjjst jokala.
To pomeni,da lastnice ni blo zraven in da sta dogodek videle samo vzgojiteljice.MENI PA NI NIHČE POVEDAL KAJ SE JE ZGODILO.
V petek sem bila tako besna,da bi šla kar zvečer do vzgojiteljice.Danes,ko vidim,da se ranica lepo celi in da ni nič narobe ,sem že pomirjena,ampak vseen ne bom tiho.Komaj čakam jutri,da dobim eno od vzgojiteljic...(čeprav imam na žalost tako službo,da nevem,če bo katera v vrtcu takrat ko pridem jaz.......user posted image user posted image

............ja,takle mamo..;)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V vrtcu jo je ugriznil pes..
3.12.2006 21:14:48   
facka
Mislim, da se gre v primerih ugriza k zdravniku, kjer ponavadi cepijo proti tetanusu, sploh, če ni sigurno, da je pes cepljen. V vrtcu pa jim kar povej, kar jim gre, ker to pa niso heciuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2006 21:33:53   
Pi-kica 1
V primeru ugriza se mora k zdravniku. Ugotoviti se mora tudi, če je bil pes cepljen proti steklini. Na tvojem mestu bi jutri vsaj poklicala zdravnico in se z njo posvetovala, kako in kaj, vsekakor pa bi se pogovorila tudi z vzgojiteljicami. Če se ne moreš zjutraj osebno, pa pokliči po telefonu.

LP

Pi-kica

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2006 22:07:49   
TaRe*
Saj,jutri bom sigurno govorila z eno od vzgojiteljic...pa ne vem,če ne bom šla res k zdravniku,samo da vidim,če je vse skupaj res.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 7:16:26   
srki
To je pa malo neodgovorno, bi ti morale pa ja povedati, tudi če je majhna ranica, že zaradi tega, ker pes lahko ni cepljen....Ja kaj vse ne doživi človek.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 8:01:57   
Marogica
Nič kaj prijetna stvar in razumem tvojo jezo. Mogoče bi bilo fajn, da otroka pelješ l zdravniku, sploh, če je pes "nepoznan". Če ima lastnika, je po vsej verjetnosti cepljen. Kar pa se ugriza tiče, je možno, da vzgojiteljica ni nič videla in je smatrala, da je ta mala jokala, ker se ga je ustrašila. Mogoče je to tudi razlog, zakaj ti ni nil povedala.
Vprašaj danes v vrtcu, pa boš vedela več..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 19:13:40   
TaRe*
No,da poročam,če koga zanima.
Zjutraj sem eno vzgojiteljico prosila,naj se pri naših dveh pozanima,kako in kaj,ker nisem bila prepričana,da bom šla lahko prej iz službe.Ta je bla čist presenečena,da kaj takega je pa res treba povedat itd...
No,grem potem prej iz službe in pridem v vrtec še v času ko je bila tam naša varuška.Ta me je hotla naredit pravo budalo,češ kako si jaz to mislim,da one ne bi povedale.No po pregovarjanju in opisovanju zgodbice ki mi jo je tamala povedala je ona še kar zatrjevala,da to pa ne.
Čudno mi je bilo pa potem to,da ko sem rekla,da je Rea rekla,da je jokala je pa ona rekla:ne,sej ona sploh ni hudo jokala,le Tiana je jokala,ker se je ustrašla...."user posted image ja zakaj pa,če se nič ni zgodilo?

No,sploh ne vem,pri čem sem.Ranica je že skor dobra,trapasto mi jo je vlečt zdaj k zdravniku,ker lahko da res ni blo nič,da ima le tamala bujno domišljijo...ka pa vem?user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?