Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zatrdlina na levi dojki 3.12.2006 11:03:31
|
|
|
|
DOLAR
|
K zdravniku ni potrebno hoditi če res nimaš zelo visoke vročine.Lepo si masiraj prso in otroku ponudi večkrat piti samo iz te prsi.Med dojenjem z prsti masiraj proti bradavici,boš videla da bo bolje.Jaz sem v prvih 4m dobila 3x mastitis.Ko me je res bolelo sem si dala na obolelo mesto za kratek čas hladen obhladek.
|
|
RE: zatrdlina na levi dojki 3.12.2006 19:46:46
|
|
|
|
najina pikica*
|
pravijo,da se v doječi dojki naredijo vozli,vzroki so zastajanje mleka v dojki...morda je to to?znebiš še jih tako da dojko izprazneš al z dojenjem ali pa z črpanjem... jst bi pa na tvojem mestu vseeno šle k zdravniku boš vsaj vedla 100% kaj je! in morda kaj preprečila!
|
|
|
|
RE: zatrdlina na levi dojki 11.12.2006 21:05:00
|
|
|
|
ms3
|
tudi meni se je zgodilo podobno, pred dvema dnevoma. začutila sem zatrdlino v dojke, ki me je na otip malo bolelo. ja nič, zvečer, ko je oja punčica pred spanjem do konca izpraznila dojko je bilo dobro.
|
|
|
|
RE: zatrdlina na levi dojki 14.12.2006 21:57:54
|
|
|
|
milla
|
Meni se je dogajalo isto pred mesecem dni. Ko se mi je zgodilo prvič sem si izčrpala mleko, vendar se je čez 3 dni vse ponovilo. Za nasvet sem poklicala laktalijsko svetovalko, ki mi je dala čudovit nasvet. Dojko si moraš čim bolj pregret, najbolje z termoforjem. Črpat in iztiskat pa ne, ker boš potem imela vedno več mleka in se ti bo to kar naprej ponavljalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?