Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 2.12.2006 17:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Potrebuješ drugega za potešitev svojih skritih sanj.
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 2.12.2006 17:27:38
|
|
|
|
miška
|
............
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 2.12.2006 17:29:19
|
|
|
|
miška
|
skok cez plot - razmisli, kako bi se potem pocutila, ali bi lahko zivela dalje v lazi?
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 2.12.2006 17:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugace je najin odnos dober, niamve kaksnih posebnih problemov. Odsotnost problemov še ne pomeni, da je odnos kvaliteten. Vajni odnos je dolgočasen, tako nasplošno kot v seksu. Začni(ta) živeti in zaživela bo tudi spolna strast.
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 2.12.2006 18:05:24
|
|
|
|
kapica
|
To pomeni da tvoje potrebe niso potesene. Ko bos to uredila, bojo sanje verjetno drugacne . Ni pa to vzrok da gres takoj v drugo zvezo, potrudita se v vajinem zakonu,, dokler se da.
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 2.12.2006 18:40:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica To pomeni da tvoje potrebe niso potesene. Ko bos to uredila, bojo sanje verjetno drugacne . Ni pa to vzrok da gres takoj v drugo zvezo, potrudita se v vajinem zakonu,, dokler se da. Mislim, da je Kapica zadela bistvo.
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 3.12.2006 9:39:03
|
|
|
|
smrka
|
To pomeni da te tvoj moski ne privlaci vec, da nezna zadovoljit tvojih potreb - zato ti ni vec do sexa.... zato pa sanjas nekaj kar bi rada. Raje popestri spolno zivljenje s partnerjem.
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 3.12.2006 12:33:30
|
|
|
|
nuala
|
Tu pa res ne vidim kakšnega posebnega problema. Pač sanjaj o drugih.
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 4.12.2006 17:48:03
|
|
|
|
Moyca_
|
meni se tudi to ne zdi kak problem, če ravno ni to vsak dan no čisto človeško
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 4.12.2006 17:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No tud tistim k mamo "uštimano" spolno življenje včasih misli "uidejo" kam drugam , to ni nujno znak dolgčasa. Drugače pa ja tako kot so ti rekle: popestri odnos z partnerjem. Itak da se ti ne da če je zmeri isto in dolgočasno. Spremembe sem ter tja so vedno dobrodošle .
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 4.12.2006 18:43:24
|
|
|
|
tulipan
|
Sanjati ni nič slabega!!
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 5.12.2006 21:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj veš katero sanja tvoj partner ,,in kako dolgo bo še samo sanjal,,, če si ti taka sexualna lenuhinja?????????????????????????????
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 6.12.2006 20:28:11
|
|
|
|
Jaganath
|
A ti moski izgledajo boljse kot tvoj? Kaj oni imajo, on pa nima?
|
|
|
|
RE: sanjam o drugih seksualnih partnerjih 7.12.2006 6:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz tudi sanjam da z ženskami,ko pa pridem k sebi se sama sebi gabim,pa kaj češ .Samo ko sanjam o kakšnem znancu ali neznancu pa je finoooooo-če je fajn .Jaz osebno vem da pri nama ni to -to,ker sem to-to ,nekoč doživela samo ne z njim -žal Svašta! Ljudje, dajte razumet da smo ljudje že od malih nog radovedna bitja, da radi delamo poteze, ki nimajo racionalne osnove in to je vedno bilo. To da se nam dopadejo drugi ljudje je popolnoma normalno in da sanjarimo tudi. Prosim vas lepo kdo od vas žensko še ni razmišljalo o tem kako mora zgledati postaven, lep, šarmanten dedec v postelji. Ne preveč filozofirat o takih stvareh, eno so želje drugo pa naše prepovedi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?