Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 12:41:45
|
|
|
|
eva1
|
Moj bo star 21 mesecev pa še kakšne 4 mesece na uporabljamo več vozička-tudi za daljše sprehode ne, ker mali lepo hodi-je pa pomoje odvisno od otroka(če želi hodit) in staršev(nekateri raje vidijo da sedijo v vozu in ne skačejo okoli)! Mi smo kupili marelo pri 1 letu, pa je kot nova-čaka na drugega!
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 12:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mi smo ga pri tej strosti še zelo veliko rabili. Sploh fajn za v trgovino, za sprehode...ko se je utrudil..... Mi smo ga aktivno rabili približno do 28 meseca. Zdajle kakšna 2 meseca, kar ne vzamemo več vozička za po nakupih... Pa za teh 9 tisoč...se mi zdi, da je ok cena....tako da....jaz bi ga vzela.
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 13:03:01
|
|
|
|
Mojca P.
|
Mi ga nismo rabili od 16 meseca...od takrat je cakal na Jaka. Preceni, pac...odvisno koliko se se zdaj vozite.?..in ce bo mogoce star vozek vsaj nekja casa se zdrazal...drugace se mi pa zdi pametno navajat na hojo (kljub temu, da je za starse vozek bolj prakticen)...nas je pri 2 letih vsak dan prehodil 2-3 km (na morju)..zvecer pa spal, ko sus ! V glavnem, tudi brez vozeka zmorejo it na daljsi sprehod...v vtrgovii ga pa tako da sv shoping vozek!
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 13:55:02
|
|
|
|
frutka_
|
Moj mali bo dec. star 2 in pol in še ga uporabljamo. Ne za sprehode ampak za prevoz do jaslic. Do jasli imava peš dobrih 20minut tako da ga zjutraj nabašem noter in greva. Sicer ga ne potrebujeva več. Na sprehodih vozi tricikel ali laufa...jaz pa za njim. Oceni svojo situacijo. Če si pretežno peš, tako kot midva in moraš v trgovino po nakupih peš, brez avta, potem bi ga jaz ziher kupila. Sicer pa se mi cena 9tisoč niti ne zdi tako grozno visoka. Še vedno ga lahko prodaš ali pa šparaš za nadaljne rodove. Amapk mene ne poslušaj, ker sem nora na vozeke tako da imam srečo, da se mali rad vozi. Ne vem kako bi zgledala zjutraj peš na poti v službo...najbrž bi bila živčna razvalina!
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 17:03:45
|
|
|
|
asso
|
Mi vozička nimamo v uporabi od 15 mesecev, če ne še prej. Sedaj je v njem tadruga . Če vidiš, da ga veliko uporabljate nabavi, če vidiš pa da vedno manj, je najbrž nesmiselno...
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 17:10:39
|
|
|
|
Mojca P.
|
Ne pozabi tudi, da bos zagotvo cez zimo z vozekom precej manj zunaj, kot spomladi, jeseni ali poleti...spomladi bo pa mali res ze precej vecji in bo tricikel ze aktualen (pa vzames tistega za porivat) ali pa kaksen poganjalec....v glavenem nekja za energijo kurit ..sploh se mi pri tej starosti to zdijo boljse nalozbe, kot vozek.
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 18:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
moja tastarejša je stara 28 mescov pa se še vedno zelo rada vozi. sploh če vidi tamalo v vozu hoče it še ona. tako da imamo dva in je super. js bi ga na tvojem mestu kupila če se tamau rad vozi
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 18:55:05
|
|
|
|
lojzika
|
Naš je star 18 pa ga že dolgo ne uporabljamo več, čeprav sem si zelo želela kupit zappa
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 20:36:39
|
|
|
|
bskrle
|
Kupi ga. Razen če otrok izrazito rad sam hodi. Še vedno ga boš lahko prodala.
|
|
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 20:39:12
|
|
|
|
PBJ
|
Moj je star 16 mesecev, pa vozička že 3 mesece ne uporabljamo več . Ni potrebe. Ko greva na sprehod pešačiva, me lepo drži za roke in hodi, v trgovinah je pa v nakupovalnem vozičku, od koder ima lepši razgled .
|
|
RE: 18 mesecev-še vedno rabi voziček? 2.12.2006 20:55:30
|
|
|
|
Naja31
|
To pa sama najbolje veš koliko se še vozi z vozičkom. Moj sinko šele zdaj resnično sedi v vozičku, pa je star že 20 mesecev. Dokler ni shodil, se z njim sploh ni hotel peljati. Na sprehod skoraj vedno vzamem voziček s sabo ker se slej ko prej zmatra in noče več hoditi. Pa tudi fajn mi je, če hodiva kje bo cesti, da lepo sedi v vozičku. Ko sva na "varnem" kjer ni avtov, pa ga dam ven in potem on teče. Ali pa sam poriva voziček. Ni pa šans, da bi lepo hodil on meni in me držal za roko, mora vedno po svoje. Zato tudi, tam kjer je cesta, raje vidim, da je v vozičku.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2006 21:10:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?