|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi znaki
2.12.2006 10:31:35   
Anonimen
Zanima me ali so lahko prvi znaki nosečnosti tudi nekoliko zaotečen na dotik boleč trebuh,občasno me v njem nekaj zbada,ali je kaj druga narobe z mano?

Hvala in LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi znaki
2.12.2006 10:43:03   
Katrin
Za boleč trebuh ne bi vedela; jaz sem imela občutljive in boleče dojke.

Srečno! user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2006 16:27:23   
lunca2
Tudi jaz sem imela boleče dojke, napet trebuhampak bolel pa me ni nič. Bila pa sem tudi bolj utrujena kot običajno.user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2006 18:13:53   
kapica
Jaz tudi ne bi mogla reci za bolec trebuh. Je bolj druga bolecina kot spikanje malo nizje. Ampak kaj ves, mogoce si pa kljub temu user posted image . Je pri vsaki drugace.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 9:25:09   
florita
Mene pa zanima ce si je katera merila temperaturo in koliko jo imate? Jaz jo imam danes 36,8, to je 1 teden preden naj bi dobila user posted image  in upam da je ne bo da bodo sameuser posted image  in user posted image  in user posted image  in user posted image . Kdaj so vas začele boleti prsi? Mene razen pred M ne boli nič, še na dan ko dobim M me samo tišči in tišči, kot da mi bo kaj ven padlo. A so pol prvi znaki user posted image  podobni M znakom? Kaj je z belim izcedkom, včeraj sem ga našla ko sem šla na WC. Prej ga nikoli nisem imela.user posted image  naj bi dobila okol 13.12 tako da testa še ne bi delala, mi ja pa test baby chek bl zanic, k sploh ne vids crtic, vse je neki meglen a ni tko? Je CB res boljši sam kaj k je pa kt user posted image  drag.

Adj punce gremo veselo na delo......na user posted image  mislmm da ne bo pomote, katera pa sploh lahko še normalno dela v službi???? Jaz bl težko.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2006 10:16:08   
TinaUros
Pozdravljena

Sama nisem imela bolečega trebuha. Bila pa sm napihnjena bolj kot ponavadi, pa špikalo me je kot da bi imela za dobit M vsak mument. No to je zdaj minilo, sm pa zdaj utrujena za vsako figo, sm do trgovine stopm, pa je kot da b i pretekla maraton...in to mi ni podobno. Pod pazduho se močneje potim, pa še vonj je bolj izrazit. Aja..in še zbirčna sm postala. sploh ne vem kaj bi jedla.
Drugač pa o slabosti...hvalabogu....ni še nič:))

Lp Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 11:47:01   
tasi81
Še jaz bi prislonila svoj piskerček k vprašanju. In sicer me zanima kje v trebuhu vas je špikalo, trebuh kot trebuh, ali malo nižje dol. Pa še nekaj mi ni jasno. Od ovulacije naprej imam še vedno beli tok v kar precejšnjih količinah (bega me to, ker ga ponavadi ni bilo). A ima katera, oz. je imela, podobno izkušnjo??? Ja, vem da je najbolje počakati do 13 pa bomo potem videli, ampak kanček upanja bi pa vseeno rada ohranila do takrat.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 13:21:01   
TinaUros
Ojla Tasi.
Ščipa spodaj...saj veš, kot pred menstruacijo, ko te stiska v jajčnikih:)
Ja jst imam povečan bel tok.

Pa lep pozdrav ;)
Tina

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 13:22:24   
dolenjka
Tasi81 jaz ti sicer želim da si user posted image  , vendar pa ti moram povedati, da sem imela jaz 1 teden ful povečan izcedek in bolečine v trebuhu, pa špikanje in..... pa sem jo danes žal dobila. Jemlješ Klomifen morda? Baje je lahko tudi od tega.....

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2006 15:28:07   
tasi81
Joj, najprej en odgovor, ki me je skoraj v višave ponesel, potem naslednji me je pa spet na tla postavil, kaj naj si pa zdaj mislim, ja, vsaka je drugače sestavljena. Klomifena ne jemljem, občasno pa vzamem kakšno tabletko Tifola, ne vsak dan, to pa je v glavnem vse. Tko da zaradi Klimofena me ne more špikati. Drugače pa o kakršnihkoli drugačnih znakih ne duha ne sluha, tko da res ne vem kaj me čaka v naslednjem tednu. Upam samo da se bo špikanje nadaljevalo še kakšen teden.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?