Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
počitek po laparoskopiji 1.12.2006 15:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau punce! Prejšnji petek sem imela laparoskopijo (LEKO, odstranili žarišča endometrioze, nekaj zarastlin), v bolnici so mi rekli en teden počitka, nič dvigat, nosit, obešat... danes so mi pa odstranili šive. Ker sem se počutila kot nova, sem šla po odstranitvi šivov še v trgovino, kjer sem pač nekaj nakupila (več, kot sem mislila ) in seveda to nesla domov. Potem sem se pa začela sekirat, kaj če sem prezgodaj hodila in nosila stvari ipd. Ma, trapasta sem, saj vem, ampak prosim, dajte me pomirit, da ne bo zaradi tega nič narobe. Sedaj kar nekaj paničarim, da se mi bo zaradi teh trapastih vrečk notri spet kakšna rana odprla in naredile kakšne nove zarastline. Saj v normalnih okoliščinah bi se smejala sama sebi, ampak trenutno me pa res skrbi. Koliko časa po laparo ste ve strogo počivale?
|
|
|
|
RE: počitek po laparoskopiji 1.12.2006 15:34:37
|
|
|
|
rija
|
Strogo počivala sem edino tisto v bolnici. Potem pa sem si vzela en teden zaze in lenarila, kofetkala.....uživala. Pa sem imela kar hudo laparo.....
|
|
RE: počitek po laparoskopiji 1.12.2006 15:36:48
|
|
|
|
kapica
|
Ce nimas bolecin in ce se ti niso sivi oz. rana odprla, popokala, je vse v redu. Dokler ne boli, ni hudega. Pa vseeno se nekaj dni pazi .
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?