|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmago Jelinčič
1.12.2006 15:21:56   
Anonimen
Okrajno držano sodišče v Ljubljani je vložilo predlog zoper Zmaga Jelinčiča,zaradi kaznivega dejanja,zbujanja sovraštva in nestrpnosti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmago Jelinčič
1.12.2006 16:29:35   
TONČI.
user posted image  Smo v demokratični državi, kjer imamo svobodo govora. To pa je država ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 16:31:46   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

user posted image  Smo v demokratični državi, kjer imamo svobodo govora. To pa je država ja. user posted image

user posted image user posted image user posted image

in zakaj toliko barikad povsod? verjetno so vsi istega mnenja kot on,le da ima jelincic jajca,da pove svoje :)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 16:36:20   
Strawberrie Cherrie
Uf, tole me je pa malo presenetilo - hm, tolk o lastnemu mnenjuuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 17:28:35   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Uf, tole me je pa malo presenetilo - hm, tolk o lastnemu mnenjuuser posted image

kwa pa bi ti radauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 20:23:21   
lelaval
Pravilno. user posted image user posted image  Četudi smo demokratična država s svobodo govora, si on, ki je na takšnem položaju tega ne me dovolit. Lahko bi si mislil, ped kamero pa se delal finega.
Mi je prav žal, da nisem gledala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2006 20:41:56   
Anonimen
Pravilno.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2006 20:57:37   
Anonimen
Itak bo na koncu vse samo reklama za Plemenitega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2006 21:34:13   
Anonimen
Edino pravilno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2006 22:53:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.
verjetno so vsi istega mnenja kot on,le da ima jelincic jajca,da pove svoje :)

Se strinjam. In očitno je, da se njega bolj sliši kakor "običajnega" državljana. Za sodišča je pa tudi jasno, da mu dol visi. Meni bi tudi. user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2006 8:08:48   
Anonimen
Čeprav mu v marsičem dam prav, pa je tako, da je kršil zakon in ustavo, ker je res širil rasno nestrpnost. In zato naj bi vsak državljan republike Slovenije odgovarjal. user posted image  Samo jezi me, ker Strojanovih pa ne bodo kaznovali za njihova kazniva dejanja... user posted image

In še res je - vsak ima pravico do svobodnega govora, vendar je ta pravica omejena s pravicami drugih...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2006 8:20:31   
Moyca_
po eni strani jim dam prav, po drugi pa dam njemu prav,.....
samo kar je preveč je preveč......

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2006 10:58:47   
Anonimen
Pravilno.

Za vse tiste, ki se vam Jelinčič zdi frajer (user posted image user posted image user posted image ), itak na koncu ne bo nič iz tega, ker mu bodo kolegi poslanci spet dodelili imuniteto. Žalostno.

Eno je, če pljuvaš po posamezniku, ker ti ni všeč njegovo življenje. Nekaj povsem drugega pa, če se tako ali drugače zneseš na celotno skupnost, ki ti ni povšeči, se do njih vedeš arogantno, vzvišeno in jim daješ občutek manjvrendosti. Pogrevanje stereotipov, povdarjanje negativnih lastnosti, ki naj bi veljale za vse (???), to je sovražni govor.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2006 11:14:18   
Primoza
Ne se preveč razburjati, navsezadnje so tudi politiki ogledalo družbe. Delujejo po načelu kjer je povpraševanje je tudi ponudba. In tudi Jelinčič ima svojo "ciljno populacijo" katerim ustreza. To je tako kot tiste fore s piramidnimi igrami, ki so znova in znova pritegnile del Slovencev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2006 15:57:20   
Moyca_
se strinjam primoza

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2006 16:03:41   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

kwa pa bi ti radauser posted image

Lupčkauser posted image , sam ne od Zmagecauser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2006 16:07:29   
dory
a od mene user posted image user posted image user posted image

da se te ne bom se bala :)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2006 16:39:09   
Strawberrie Cherrie

a od mene user posted image user posted image user posted image

da se te ne bom se bala :)user posted image

user posted image user posted image Če si me pa vprašala kaj hočem; jaz sem pa samo lepo odgovorilauser posted image
Eh, ful sm raznežena, sem prej gledala Čarovnice (uno nanizankouser posted image ), pa so hteli demoni dojenčka ugrabituser posted image , zdej mi je hudo pa bi se cartlalauser posted image user posted image , pa pač ni mojga honeya doma

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2006 22:36:58   
smrka
Ne niso vsi istega mnenja kot Jelincic! On nemara tujcev, on bi bil na nek nacin kot Hitler...
Kar naj malo pazi kaj govori in kaj pocne.

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.12.2006 8:51:25   
CAPA
Žal mi je, da nisem gledala oddaje. Kar pa sem slišala, mislim da ima Jelinčič prav, čeprav to pove na grob način.
Romi so si samo v štirinajstih dneh v Postojni nabrali preko 24 prestopkov!!! Kaj pa to pomeni! A SO NORMALNI AL KAJ? KDO BI JIH PA POTEMTAKEM RES ŽELEL V BLIŽINI... Da ti z neregistriranim avtom, brez izpita, po možnosti še otrok, s preveliko hitrostjo pridrvi mimo hiše in ti zbije tvoje otroke...
A se kdo sploh vpraša, kaj se v resnici dogaja? To so same barabe in nikakršna diskriminacija itd. RES JE: IMAJO SVOJE PRAVICE, IMAJO PA TUDI OBVEZNOSTI - na katere se očitno POŽVIŽGAJO.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.12.2006 9:39:48   
srki
Pravilno.

In pa, glede te svobode govora, se mi pa zdi, da to je pa vseeno malo tu mač, da pa vsak lahko vse in povsod reče. Meni pa to ni všeč. Pol te pa nekdo v p.m. pošlje (svoboda govora), un drug te gre pa tožit (pa spet njegove pravice,...), pa to je brez veze in pol se je treba na sodiščih s takšnim brez veznimi stvarmi ukvarjat.

Dandanes še prsta ne smeš nobenemu pokazat, pa ne mislim sredinskega. Vsak lahko vse dela in vse reče....zato pa je tako, kot je. Malo omejitve bi bilo pa vseeno treba.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.12.2006 10:28:14   
Klarita
Tožijo naj tistega, ki ga je v oddajo povabil, ker je točno vedel kaj bo in kakšen je Jelinčič.
Plemeniti je povedal, kar si večina slovencev ne upa, zato user posted image  da mu dajo spet imuniteto.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2006 8:16:16   
Afnica
Malo sem pozna...ampak imam vseeno mnenje.

100 točk za Jelinčiča. No, da ne bo kdo mislil, da sem rasistka. Nisem.
Vem samo, da je narobe, da imajo cigani (ja, cigani...ima on prav, da to ni žaljivka!) preveč pravic...da se preveč skrbi za njih kot za slovenčke...razmnožujejo se, da dobijo več od države...mi pa za vsakega otroka vržemo celo matematiko skoz in se dostikrat tudi ne odločamo za njih iz finančnih razlogov. Sama vem, da jih ne bi želela za sosede. Kar srh me spreleti, ko vidim, da se s tablicami KK in NM pripeljejo na smetišče v našem mestu. To niso pošteni ljudje! Seveda so izjeme...in smilijo se mi otroci, ker so vzgojeni v tem duhu.
In res je, da to kar je povedal Jelinčič, si misli večina nas, le povedo ne tega.
Če bomo dovolili, da se to dogaja v nedogled ( da se jih ne kaznuje, da jih država crklja), potem čez nekaj let slovencev ne bo več. Bodo samo cigančki.
Vem tudi, kako so se izražale grožnje med fanti v srednji in tudi osnovni šoli. '' Bom pripeljal ene par ciganov!!'' Hmm...se je za zamislit.
Najbolj me boli, ko nekdo, ki ima 25 let delovne dobe, ostane brez službe...se prijavi na zavod...mora sprejet VSAKO delo. Potem je pa tam en ciganček, ki nikoli ni delal, pa uživa vse dobrine od države.
Kam gre ta svet, ne vem. Vem samo, da bi nam bilo veliko lepše, če bi bilo v parlamentu več Jelinčičov!!!

In za konec še nekaj:

Si zdravnik kupi parcelo. In cigan sosednjo, enako veliko parcelo.
Zdravnik gradi hišo. Cigan identično. Enako je z okolico. Vse isto.
Ko je gradnja gotova, se soseda pogovarjata in cigan reče:,, Veš, če greva sedaj prodat najini hiši, bi jaz dobil 60 milijonov, ti pa samo 30.''
Pa se zdravnik čudi:,, Kako to?''
Cigan:,, Ker ti imaš za soseda cigana, jaz pa zdravnika.'' user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?