Afnica
|
Malo sem pozna...ampak imam vseeno mnenje. 100 točk za Jelinčiča. No, da ne bo kdo mislil, da sem rasistka. Nisem. Vem samo, da je narobe, da imajo cigani (ja, cigani...ima on prav, da to ni žaljivka!) preveč pravic...da se preveč skrbi za njih kot za slovenčke...razmnožujejo se, da dobijo več od države...mi pa za vsakega otroka vržemo celo matematiko skoz in se dostikrat tudi ne odločamo za njih iz finančnih razlogov. Sama vem, da jih ne bi želela za sosede. Kar srh me spreleti, ko vidim, da se s tablicami KK in NM pripeljejo na smetišče v našem mestu. To niso pošteni ljudje! Seveda so izjeme...in smilijo se mi otroci, ker so vzgojeni v tem duhu. In res je, da to kar je povedal Jelinčič, si misli večina nas, le povedo ne tega. Če bomo dovolili, da se to dogaja v nedogled ( da se jih ne kaznuje, da jih država crklja), potem čez nekaj let slovencev ne bo več. Bodo samo cigančki. Vem tudi, kako so se izražale grožnje med fanti v srednji in tudi osnovni šoli. '' Bom pripeljal ene par ciganov!!'' Hmm...se je za zamislit. Najbolj me boli, ko nekdo, ki ima 25 let delovne dobe, ostane brez službe...se prijavi na zavod...mora sprejet VSAKO delo. Potem je pa tam en ciganček, ki nikoli ni delal, pa uživa vse dobrine od države. Kam gre ta svet, ne vem. Vem samo, da bi nam bilo veliko lepše, če bi bilo v parlamentu več Jelinčičov!!! In za konec še nekaj: Si zdravnik kupi parcelo. In cigan sosednjo, enako veliko parcelo. Zdravnik gradi hišo. Cigan identično. Enako je z okolico. Vse isto. Ko je gradnja gotova, se soseda pogovarjata in cigan reče:,, Veš, če greva sedaj prodat najini hiši, bi jaz dobil 60 milijonov, ti pa samo 30.'' Pa se zdravnik čudi:,, Kako to?'' Cigan:,, Ker ti imaš za soseda cigana, jaz pa zdravnika.''