|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanje
1.12.2006 14:15:02   
lejca
zivjo dekleta....danes sem se prijavila na forum in vas lepo pozdravljam.Rada bi vas vprasala,ce verjamete v sanje.
Naj vam povem svojo zgodbo.Kaksen mesec nazaj se mi je sanjalo,da sem bila noseca.najprej sem videla,da imam enega potem pa sem videla da sta dva.Iz sanj sem se zbudila z rokami na svojem busiju in potem vsa dobre volje razlagala svojemu mozu,da bi morda pa le bil cas,da kaj ukreneva.po enem tednu sem dobila rjav izcedek iz noznice ampak na to nisem polagala pozprnosti,dokler nisem dobola mocnih bolecin v krizu.tasca mi je svetovala pregled pri ginekologu.Ginekologinja me je takoj narocila ze za naslednji dan.Z mozem sva bila sokirana,ko nama je pokazala srcek,ki bije...nato pa sva bila presenecena se bolj saj sta bila dva.vse moje tezave so bile alarm za splav tako da sedaj ze nekaj casa samo lezim.tezave so izginile in moje pocutje je zelo dobro.vcasih se vprasam,ce niso bile sanje opozorilo.a se je ze zgodilo to kateri od vas????
Z lepimi pozdavi lejca...
aja sedaj sem ze v 8 t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sanje
1.12.2006 14:25:05   
tejč
ne.
želim ti srečno in zdravo nosečnost.
lp

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sanje
1.12.2006 14:26:09   
Anonimen
čestitam. upam, da bo zdaj vse v redu.

mislim, da sanjam ne gre kar po defaultu verjeti. se je pa tudi meni že zgodilo, da sem kaj sanjala, pa se je potem zgodilo.

ravno zdaj, ko sem tole od tebe prebrala, sem se spomnila, da sem kak teden preden sem naredila test sanjala, da sem noseča. no, pravzaprav je bila v sanjah noseča tudi moja sestra in obe sva imeli že kar konkreten trebuh. kolikor vem pa nisva obe. razen, če kaj prikrivauser posted image

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sanje
1.12.2006 15:32:16   
piščanc
jaz pa ful verjamem v sanje vsaj o nosečnosti in otrocih. sem prepričana, da je bilo pri tebi to opozorilo.

jaz sem v prvi nosečnosti samo enkrat sanjala o otroku, bila je punčka in med nama je bila harmonija okoli pa gužva, in res sem rodila punčko in občutki so bili enaki kot med sanjami. v drugi nosečnosti sem spet sanjala sedaj da bo fantek in grozne komplikacije po porodu na rok. res sem rodila fantka, v porodnišnico sem šla pa teden dni prej, ker me je malo čudno pikalo ponoči. okoli vratu je imel tako močno ovito popkovino, da je komaj preživel, plodovnica pa je bila že mekonijska in do roka ne bi preživel.

Ker so se sanje prvič uresničile, sem verjela tudi drugim in malo bolj paničarila.

Čestitam za user posted image user posted image

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sanje
1.12.2006 15:58:07   
lunca2
Lepo pozdravljena na forumu. Veseli me da je spet ena nova user posted image med nami.Tudi jaz ti želim mirno nosečnost in lepih user posted image .Možek pa naj te razvaja kolikor se da.


(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sanje
1.12.2006 16:12:53   
r1ta
Ni se mi zgodilo kot opozorilo, sem pa na začetku nosečnosti (ko še nisem vedela da sem noseča) neprenehoma sanjala znane in neznane otroke. Kasneje sem začela veliko sanjati o majhni, meni nepoznani punčki in zdaj sem 16 dni pred PDP-jem, ko naj bi k meni prišla moja mala Ana... user posted image

Čestitke in pazi nase!user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sanje
1.12.2006 22:40:10   
sjug
Čestitam lejca za dvakratno srečo. Se bom pa drugače izrazila. Vem, da imamo ženske močno razvito intuicijo in bodoča mama je posledično nosečnosti še bolj občutljiva. Zato tudi opozorila prej sliši. Eden od kanalov, da se slisiš so tudi sanje.

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sanje
3.12.2006 21:38:35   
lejca
Ciao vsem skupaj...
ki se vam zahvaljujem za vase odgovore se bolj pa za lepe zelje.
lp lejca

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sanje
4.12.2006 12:20:20   
ronja
Po moje imajo nekatere sanje pomen in nam hočejo kaj sporočit, nekatere pa ne in so samo za hec. Glede grozečega splava je baje tako, da nimaš kaj naredit in da je čisto vseeno, kaj počneš oz. ne počneš - vsaj tako pravi Pušenjak... Mogoče so ti sanje samo hotele povedat, da nosiš user posted image user posted image .

Moj oče je sanjal mojega brata, ko je bila mami user posted image z njim in nismo vedeli spola - sanjal ga je že bolj odraslega, takega kot je zdaj. In je bil res user posted image (čeprav si je on bolj želeluser posted image , saj sva bili midve s sestro tako fajn, hehe)... Zdaj, ko sem user posted image jaz, je spet sanjal, da bo user posted image , pa se pustimo presenetit - a je že iz forme ali še ima to sposobnostuser posted image .

Jaz sem v času user posted image že parkrat sanjala kaj v zvezi s tem, enkrat celo otročka, ki je bil točno tako velik, kolikor naj bi bil po tednih - pa takrat še nisem vedela, da naj bi bil v tem tednu tako velik...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sanje
4.12.2006 15:04:37   
tonja
Meni so govorili, da moraš sanje obrniti okoli - pa tega ne verjamem več, kajti - Z možekom sva se dogovorila, da bova v nedeljo (včeraj) naredila test. Meni se je sanjalo, da sta bili user posted image , takoj sem se zbudila vsa žalostna, da ju nebom zagledala. Šibala sem na wc naredila test in zagledala user posted image ! V bistvu kar nisem mogla verjeti, tako da sem še nekajkrat fino napela oči, če prav vidim (saj sem bila še malo zaspana, ampak sva se oba takoj popolnoma prebudila user posted image ).

Srečno user posted image  in zdrava user posted image user posted image  ti želim!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sanje
4.12.2006 19:01:46   
lejca
Tonja...tudi jaz ti zelim veliko lepih trenutkov in vso sreco.Verjamem ,da sta se prebudila ,ko sta videla user posted image .
lp
lejca

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sanje
4.12.2006 21:36:41   
Jelenche
Čestitam lejca za dvakratno srečo. Se bom pa drugače izrazila. Vem, da imamo ženske močno razvito intuicijo in bodoča mama je posledično nosečnosti še bolj občutljiva. Zato tudi opozorila prej sliši. Eden od kanalov, da se slisiš so tudi sanje.


pod to se tudi jaz podpišem, res lepo povedano! Intuicija, podzavest in seveda izražanje le teh preko sanj, je zelo močna stvar. Pametno je prisluhniti!

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




bruchanie in vrtec
kostekova

kaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'

sigurno to ima iz vrtca (16%)

nekaj je pojedl (27%)

slaba prechrana (2%)

spet neka viroza (56%)


Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!