|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varška vs. vrtec
30.11.2006 15:50:32   
Minka Pobalinka

Naš 1 letnik že mesec dni pridno obiskuje vrtec. Je staršno zadovoljen, gre izredno rad, težav nimamo nobenih. No, razen tega, kako naj se prežarčim ponj do 16,..?
Tole sem opisala tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1218234

No ena možna rešitev je privat varstvo.. pa razmišljam, kaj naj? Težko bi mi bilo ga izpisat iz vrtca, ker vidim, kako je tam zadovoljen.. in malo me je strah privat varušk..
Kakšne imate pa ve izkušnje z njimi in kaj bi naredile na mojem mestu? Izpisale ali iskale drugo rešitev?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varška vs. vrtec
30.11.2006 22:10:09   
sjug
Če mu paše v vrtcu in je zdrav, res ne vidim razloga za izpis. Kaj pa, če bi se s partnerjem zmenila, kdo bo šel ponj - da si izmenjujeta obveznost. Otrok uživa v vrtcu, ker je med vrstniki, česar pri varuški ne bi imel. Glede cene je pa verjetno kar približno glih, čeprav je tudi to odvisno. Načeloma je privat varstvo precej drago. Kaj pa babice, dedki, tete, mogoče prijateljica? Samo toliko, da bi ga dvignil v vrtcu do vajinega prihoda? Pri nas je odrešiteljica moja tašča, ki če ne gre drugače pač gre po starejšo v vrtec. Srečno.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Varška vs. vrtec
1.12.2006 17:24:29   
frutka_
Si razmišljala da bi šel v drug vrtec? Običajno imajo okoliški vrtci drug delovni čas kot mestni. Iz čisto preprostega razloga, ker ni potrebe po daljšem varstvu.
Glede na to, da pa se mali tam dobro počuti bi poskusila z možem in s kakšno sosedo kombinirati varstvo. Varuške za to najbrž ne bi vzela in tudi težko bi jo dobila...sploh če ste iz manjšega kraja.
Kaj pa kakšne prijazne deklice, sosede?
Po mojem mnenju se varuška ne more primerjati z vrtcem, razen da je primerno usposobljena.

Vso srečo!

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?