|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoplačniški IVF (čak.doba, cena...)????
30.11.2006 14:33:09   
kanarka
Pozdravljene!

Obračam se na vas z vprašanjem glede samoplačniškega IVF-ja. Ker se po redni poti čaka cca 12 mesecev, sva z mojim sklenila, da ne želiva tako dolgo čakati, temveč takoj ukrepati.
Mi lahko katera pove kje v Slo se lahko samoplačniško naročiš oz. kakšna je čakalna doba ter cena.

Z vašo usmeritvijo bom lažje začela klicariti in iskati dalje, zato se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem za vsak odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samoplačniški IVF (čak.doba, cena...)????
30.11.2006 14:39:50   
Anonimen
V slo imaš 3 centre, lj, mb in dravlje. V vseh ej mogoč samoplačniški postopek, s tem da je v dravlju najceneje in najhitreje prideš na vrsto. Če imaš vse preiskave narejene prideš v roku 1-2 mesecev na vrsto. Cene se stalno pojavlajo, tako, ad lahko malo po iskalniku prebrskaš. Mislim, da je ivf 140.000 + 70.000 za zdravila, ICSI pa vstane 243.000 sit plus 70.000 zdravila (mogoče je ivf 170.000user posted image , pozabla).  Aja, zdaj so prazniki in se naroča za januar oz februar. V lj in mb, ap so samoplačniški postopki krepko čez pol milijona. v mb se baje čaka še dlje kot na koncesijo, v lj, ap tudi kar nekaj mesecev čakaš

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 30.11.2006 14:41:02 >

(odgovor članu kanarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2006 15:13:59   
kanarka
Mišek13, res ti hvala za to.
Mi lahko še samo poveš, kakšne preiskave si imela v mislih. Namreč jaz sem danes iz MB, za sabo nimam Laparo, Hisero, HSG, imam pa krvne preiskave, UZ-je, tudi Klomifen ipd. G je povedal, da za IVF ni potrebno na Laparo, Histero in HSG in me je tudi vpisal naprej za IVF.  Vendar je rekel, da pridem na vrsto šele čez 1 leto.  Prej pa še grem na inseminacijo (čez 2 meseca).
Če pokličem  v Dravlje, kaj bodo potem od mene zahtevali. Celotno kartoteko iz MB? ali še kakšne dodatne preiskave?
Verjetno iščem Dravlje pod kakšno kliniko za reprodukt. medicino?

Hvala še enkrat in LP  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2006 15:45:34   
arneja
Dravlje imaš na www.neplodnost.com. Več pa jaz ne znam pomagati.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2006 15:48:57   
saša80
no js sem pred enim mesecem hotla it samoplačniško na ivf k rešu v dravlje, sicer hodim v mb na zdravljenje... in da ti povem sedaj..na vrsto pirdeš takoj pri menstruaciji, plačat pa moreš nekje 260.000 z zdravili vred.. je res najcenejša varijanta pri rešu... mi bomo kar počakali, saj smo že 4 mesece na čakalni in čas mi kr hitro mine, tako da bom počakala...če pa potem 1 ne rata pa grem sigurno samoplačniško k rešu...

upam, da sem ti kaj pomagala ...
lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 30.11.2006 15:49:01 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2006 15:55:31   
Anonimen
kanarka to je vse kar rabiš. če moreš si fotokopiraj izvede in prnesi s sabo k rešu. ni pa nujno, je pe priporočljivo. pa napotnice boš tudi rabila, za oba, ti od svojega G, partner od osebne zdravnice. ko boš poklicala za noročitev, ti bo itak sestra vse povedala. partner iam najbrž tudi spermiogram narejen, ta izvid bo tudi potreben, če ga nima, ali če bo reš menu, ad je prestari bo pa tam to opravu. Na rezultate spermiograma se ne čaka, jih boste takoj pogledali. Glavno da so gibljivi, hitri in velik. Če ima partner ok seme, pol pride v poštev ivf, ki dejansko tolk stane kolk je reklasaša, icsi je več. Jaz sem plačala za icsi 243.000 plus 70.000za zdravila.

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2006 17:16:51   
kanarka
Zlati sta. Hvala!

V bistvu sem izvedela, kar sem iskala.

Sem že pogledala na net za Dravlje in vidim, da je tudi tam dosti obrazloženo, drugače pa bom poklicala in se čisto točno pozanimala. Glavno je, da vem kam! Bom pa tudi jaz počakala na inseminacijo (čez 2 meseca) in potem če ne uspe, šla v Dravlje.

Drugače pa je seme ok in je G tudi zato predlagal IVF. Pri meni pa samo endometrioza na eni strani, vse ostalo pa BP.

Mi pa ni logično kako je lahko v MB in Lj dražje in še dlje čakaš? Ne gre mi skupaj, saj kolikor sem razumela je Dravlje privat ustanova in če so časovno hitrejši bi bilo logično, da so tarife višje. Sej ne smem o tem preveč pisati, ker je za nas upajoče prav, da nam je to čimbolj dostopno. 

Saša80 držim pesti zate na IVF.
Mišek13 tebi pa tudi končno kakšno presenečenje. Kolikor zasledim, si že na našo srečo in svojo žalost prava enciklopedija znanja na temo neplodnost.

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2006 18:31:31   
Anonimen
Ojla,

mene pa zanima, če katera ve, ali se pri dr. Rešu tudi da počakat na brezplačen postopek ali so pri njem v praksi samo samoplačniški? Ker sem njegova pacientka, pa recimo, da se mi še ne bi tako mudilo na ivf, ali so tudi čakalne vrste ali je pač tako, da takrat, ko se odločiš, pač plačaš. Saj vem, da moram njega vprašat, ampak vsaj, da bi vedla, kakšna je praksa... In da ne bom izpadla smešno, če bom spraševala za brezplačne postopke, ker on pač slovi po teh ˝takoj na vrsti samoplačniških˝.

LP!

(odgovor članu kanarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2006 20:13:39   
arneja
Lahko greš tudi na koncesijo, ampak se menda eno leto čaka. Več ti bo pa katera druga punca povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2006 5:05:25   
Anonimen
mislim, da se v tem primeru čaka od 6 mesecev naprej. Nisem pa sigurna. nekje sem zasledila to cifro. lahko pa da se je tudi spremenila, ker se vrste tudi pri njemu daljšajo. Pa dobr je da mu kak dober razlog poveš, zakaj na koncesijo, ker včasih zna kaj momljatuser posted image , ne vedno, odvisno kake volje jeuser posted image .

Kanarka hvala za želje in upam, da bo kmalu res kako presenečenje. kar se tiče enciklopedijeuser posted image , včasih ga tud ornk mimo brcnemuser posted image .

Pa hvala bogu da je cenejše in manjše vrste, ampak če gledaš s strani biznisa, se bolje splača manjša cena in več ljudi, kot pa velika cena, celo če ti za ovratnik dihata 2 veliki konkurenci.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 1.12.2006 5:06:01 >

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2006 6:48:05   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla,

mene pa zanima, če katera ve, ali se pri dr. Rešu tudi da počakat na brezplačen postopek ali so pri njem v praksi samo samoplačniški? Ker sem njegova pacientka, pa recimo, da se mi še ne bi tako mudilo na ivf, ali so tudi čakalne vrste ali je pač tako, da takrat, ko se odločiš, pač plačaš. Saj vem, da moram njega vprašat, ampak vsaj, da bi vedla, kakšna je praksa... In da ne bom izpadla smešno, če bom spraševala za brezplačne postopke, ker on pač slovi po teh ˝takoj na vrsti samoplačniških˝.

LP!

seveda  se da pri rešu tudi  it na ivf preko zavarovalnice, pač čakat moreš 1 leto  nekje, če pa plačaš si pa takoj pri user posted image na  vrsti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2006 11:05:18   
Anonimen
Hvala za odgovore.

Ravno to ˝momljanje˝ sem mela v mislih. user posted image  Češ, kaj se zdaj usajata, vedla sta, kam in h komu gresta, a hočta user posted image  al ne user posted image .. Ne ravno točno to no, ampak v tem smislu.. user posted image  

Škoda, da nas takoj, ko se pojavimo pri njem, ne da na čakalno, bi ble vse na vrsti user posted image  Ne, saj vem, je pač stručko za svoj sistem. Sicer pa, ko enkrat prideš do te stopnje, ti ni težko dat tega denarja, če ga le imaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?