|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižolino pri 4m?
30.11.2006 13:21:46   
saraja
Pozdravljene!!

Imam sinčka, ki bo 8.dopolnil 4 mesece in me zanima, če mu že lahko dam rižolino? Kupila sem ga v Mullerju od Milupe! Ali mu naj ponudim po žlički al po flaški?
Prosim za nasvete

Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižolino pri 4m?
30.11.2006 13:26:49   
fricka
Odvisno od otroka. Jaz sem začela dodajati rižolino in sadne kašice pri štirih mesecih. Se pa nikoli nisva samo dojile, že od samega začetka sem ji morala še dodajati adaptirano mleko. Sem se pa pred uvajanjem goste hrane posvetovala s patronažno sestro.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2006 13:27:06   
Mateja82
Začeli sva pri 4 mesecih po flaški.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 30.11.2006 13:29:45 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2006 13:27:27   
fricka
Aja, pa vedno sem dodajala vse po žlički.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2006 13:34:00   
biba77
mi smo pri 4. mesecih zaceli z zelenjavo, pri 5h pa z rizolinom po zlicki.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2006 13:40:30   
saraja
Hvala vam za odgovore, jaz mu bom poskusila dati po flaški, koliko pa moram tega dati v flaško, se naredi tak z vodo, kot je navedeno v navodilih? Koliko pa lahko poje žličk?

Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2006 13:41:50   
tt79
Lara je pri 3 mesecih in treh tednih začela zavračati adaptirano mleko. Naredila sem ji rižolino in ga je v 10 minutah pojedla 120 ml po žlički.
Od takrat smo samo na GH, mleko pije le še zjutraj, pa še to zelo nerada.

Poskusi z žličko, pa boš videla, kako bo jedel. Če ne bo šlo, naredi redkejšega in mu ga daj po flaški.

Veliko uspehov.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2006 14:06:19   
Anonimen
Imam sinčka, ki bo 8.dopolnil 4 mesece in me zanima, če mu že lahko dam rižolino?

Zakaj se ti pa tako mudi? Čisto tako, informativno me zanima.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2006 16:36:17   
mojsoncek
Jaz sem nasemu skratku (po nasvetu pediatrinje) zacela dajati rizkota pri dobrih stirih mesecih, ker se ni dovolj redil. Od prvega dne naprej ga papca po zlicki, ker se mi je zdelo trapasto navajati ga na flaso, glede na to, da je prej poznal samo josko. Z zlicko pa tudi nismo imeli problemov, ker je ze od zacetka dobival AD3 po zlicki.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2006 17:16:16   
Samoyedka
Tut meni bodo tile odgovori prav prišli...čez kakšen teden. Meni osebno se ne mudi kam, ampak bom pa probala pri ene 4 mesecih s kakšno gosto hrano- naš user posted image je že ves čas na adaptiranem mleku, tako da ne bo ostal zato brez zize, če začne jesti kaj drugega kot aptamil.

Pa zelo lepo je začel piti čajček po žlički, tak da s hranjenjem ne bi smelo biti posebnih težav. In ati mu je danes privlekel še prvi jedilni pribor, da bo mulček imel svoj nož, pa viličke in žličko, ojej user posted image

< Sporočilo je popravil Samoyedka -- 30.11.2006 17:17:11 >

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2006 19:12:22   
TONČI.
Za rižolino se mi zdi prezgodaj. Jaz sem mu začela dajati prvo kuhano čežano iz jabolk. Rižolino se mi zdi primeren za kasneje. Je preveč umeten za tako malo štručko.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2006 21:12:43   
saraja
Meni se ne mudi nikamor, res! Naslednji teden bo user posted image star 4 mesece in en dober mesec sva že na adaptirani hrani 2 obroka na dan, ker se na zizi samo carta! Tega adaptiranega mleka pa poje samo 80 ml, baje bi moral več! Poskusila sem pa že Aptamil in zdaj imamo Comformil, na začetku ga še je, potem pa že ven pljuva!

Pa sem mislila, da bi poskusila z rižolnom, no če ima druga kak predlog mi pa naj svetuje!

Hvala

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2006 22:38:51   
tt79
Saraja, pa poskusi z Linotovim rižolinom. Ta se meša z adaptiranim mlekom in ima tudi okus po tem mleku....

Rižolino od milupe je za prvič morda res malo preumeten in presladek.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2006 12:18:30   
Enchantress
Mi smo stari skoraj 5 mesecev pa že kar nekaj časa zvečer papcamo rižolino po flaški :)

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2006 18:25:03   
miši
saraja, samoyedka, kje sta punci, zakaj se nam ne pridružita pri starševskih avgustovkah? smo ugotovile,da sta pogrešani user posted image .

Tudi mi smo že začeli z GH  (4.mes), res postopoma, rižolinota ni hotla, sem ga dala in po žlički in po flaši pa nič. sem ga pa tudi sama poskusila in je prav odvraten, brez okusa, bomo poskusili kdaj kasneje. Priporočam,da ne daješ GH po flaški, menda se težko odvadijo, ampak kar z žličko, prej al slej se jo bo moral navadit.
Naša ful lepo odpira usta in papa, smo pa poskusili jabolko, korenček in hruško, se je na veliko oblizovala. tudi prebava je ok. GH poje za malico (1x na dan), kako uro po mlečnem obroku, okrog 5 žličk kaše, na začetku pa 2 do 3.
veliko zabave pri papici user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Enchantress)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?