Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Suha koža na komolcih in suhi lasje 29.11.2006 16:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Za komolce pomaga redn piling! Lahko zmešaš olivno olje in sol ali ga kupiš. Pol pa kremo itak al pa namaž z oljem. Za lase pa isto olivno olje čez noč zjetrej pa oprat lase. Pa dobr regenerator si kupi in ga vedno uporabljaj. Pa kkšno fajn masko za lase.
|
|
|
|
RE: Suha koža na komolcih in suhi lasje 29.11.2006 16:36:23
|
|
|
|
ona
|
In kateri je dober regenerator?Sem jih provala že miljon
|
|
|
|
RE: Suha koža na komolcih in suhi lasje 29.11.2006 16:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf. Pojma nimam. Jaz mam drugač mastne lase. Ma pa sestra suhe pa je uporabljala ene šampone in regeneratorje od loreala kupljene pri frizerju. So pa dragi k . Sam dost se ne da pomagat. Ona si enkrat na mesec da gor olivno olje čez noč, pa prav da to najbolj pomaga. Aja pa stvarem za oblikovanje se treba ful izogibat k sušijo lase(lakom, voskom, gelom...)
|
|
|
|
RE: Suha koža na komolcih in suhi lasje 29.11.2006 18:01:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz za suhe lase uporabljam mleko za lase, pa se mi zdi, da je najbolje od DM. Sicer jih nisme še veliko sprobala, edino še od Loreala, ampak un ni dober. Se mi zdi, da je čisto isto, če bi navaden balzam na suhe lase namazala. Od DM je pa v redu. Če pa imaš ful suhe, pa vosek pomaga, ampak tisti pa že kar precej masti. Za komolce sicer nimam prakse, ampak za vso suho kožo naj bi pomagalo šentjanževo olje. Tiborju recimo pomaga, ko mu zaradi mraza nastanejo taki suhi fleki po koži lic in rok.
|
|
|
|
RE: Suha koža na komolcih in suhi lasje 29.11.2006 19:55:21
|
|
|
|
Laubica
|
Za lase in kožo preverjeno najbolj pomaga olivno olje ,najboljše kupljeno na morju ob cesti od bakic
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?