|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ciklus menstracije
29.11.2006 11:22:20   
Anonimen
Imam dva skoraj odrasla otroka. Tablete proti zanositvi sem jemala 13 let. Sedaj jih tri mesece ne jemljem več. Prvo menstruacijo sem dobila na 23 dni, drugo na 24 dni. Ta mesec pa je že minilo 27 dni pa je še vedno ni. Ali je to normalno, da je takšna razlika.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ciklus menstracije
29.11.2006 11:29:45   
Naja31
Po 13ih letih jemanja tablet je čisto normalno, da ciklus rabi nekaj časa, da se uredi. To je lahko čisto normalno, lahko pa da si noseča.
Najprej naredi test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2006 11:36:44   
andreja2000
Tudi jaz se strinjam z Najo 31,možno je oboje!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2006 12:38:43   
Anonimen
Hvala za nasvete. Bom še počakala kakšen dan in upala, da dobim user posted image . Če pa je ne bo, bom naredila test. Čisto sem zmedena zaradi tega in prestrašena. O tretjem otroku nisem nikoli niti premišljevala. No saj bomo videli kako se bo vse izteklo. Še enkrat hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.