Anonimen
|
ok,lahko je nekaterim rečt,naj se odselim,naj si vzamem garsonjero,... ampak kako naj preživim s 50.000?50.000 za najemnino,račune,hrano,...?!službo iščem že kako leto in ne boste mi verjeli,da za to šolo,ki jo imam končano,ni nič!!! karkoli se je ponudilo,so zahtevali kako drugo izobrazbo,kar bi pomenilo,da se moram prekvalificirati in to spet stane... in sem v začaranem krogu:kako naj si plačam šolanje,če nimam službe in kako naj dobim službo,če nimam šole?! jaz si strašno želim stran... sicer pa mi je moj mož obljubljal 1001 stvar,preden sem se priselila k njemu,izpolnil ni pa v vseh teh letih nič. in veste zakaj še kar vztrajam tukaj? ne samo zato ker sem kolikor toliko finančno preskrbljena in ker nimam kam,ampak,ker so otroci zelo navezani nanj in ker mislim,da bi morali živeti skupaj.ker otroci rabijo tudi očeta. kar mislim,da se otrokom zmeša,če ga ne bi bilo zjutraj,ko se zbudijo ali zvečer,ko berejo pravljico z njim... da pa on noče z nami ima svoje razloge...po eni strani ga razumem. on je veliko vlagal v to hišo,čeprav na papirju ni nič njegovega.ker so mu vedno rekli,da sej bo to enkrat njegovo...no,in sedaj se boji,da če se odseli,ostane brez vsega. ker očitno so zmožni tudi takih stvari. no,ja,nekako se bo že končalo vse to. včasih bi najraje kar umrla.da bi imela mir pred vsemi.
|