Anonimen
|
Slabo ti je po aglurabu, pa ga lepo prosim ne zaradi tega nehat jemat, vsaj znižaj ga na pol tabletke po večernem obroku. Mogoče malo pred spanjem pojej kak košček kruha in tabletko. meni je bilo slabo 2 meseca in nisem niti doze znižala, sem jemala pol zjutraj in pol zvečer, zmeraj takoj po obroku. A ga ti jemlješ po obroku, ker če ne, ti je lahko tudi zaradi tega slabo. Aglurab in klomifen je dobra kombinacija in veliko žensk je že zanosilo zaradi tega. Včasih je treba malo potrpet za naše pikice. Jaz 2 mesec nisem mogla videt sladkarij, nisem mogla poljubit dragega, če je jedel čokolado, kuhala sem si samo določeno hrano, ker mi je vse smrdelo, želodec se mi je obračal, slabo mi je bilo non stop, po večini sem žvečila kruh. Ampak sem ga jemala še naprej. Če ti ne bo uspelo tako zanosit, pol boš šele videla kaj te čaka, ko prideš v OBMP postopek. Živčna vojna, stres, depresija, napihnjenost, bolečine, slabosti....... tako da če le ne bruhaš in verjamem da so slabosti vzdržne ga kar jemlji, probaj res mogoče sprva malo znižat dozo (to mi je REš svetoval), pa po obroku ali pa med obrokom vzet in boš videla če je kaj boljš. Če pa je res zelo, zelo hudo, pa pokliči Reša in nehaj jemat. Tudi ostale punce so pisale o slabosti ob Aglurabu, vendar je vsem po 1 ali 2 tednih že ponehala slabost. Probaj v iskalnik vtipkat aglurab, pa si preberi nekaj zgodb
|