|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
28.11.2006 16:12:16   
Anonimen
koliko časa spijo vaši enomesečniki na dan???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje
28.11.2006 16:45:57   
DEJANA
Zelo različno, kakšen dan po tri urce v kosu, kašen dan le po deset, dvajset minut naenkrat. Ponavadi pa na vsako uro in pol do dve uri zaspi. Res pa je, da so otročki zelo različni....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2006 17:14:05   
Anonimen
Raje vprašaj koliko NE spijo... Moj ne spi med dojenjem in tik po tem, se pravi priblizno vsake 3-4 ure je kaksno uro, uro in pol pokonci. Sicer pa spi.

(odgovor članu DEJANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2006 22:45:42   
KatjaD
Moj pa zdaj pri skoraj 10 mesecih spi 2x več čez dan kot pri enem mesecu. Takrat sem imela srečo, če je med obroki spal max. pol ure, pa še to ne vsakič. Zdaj pa spi 2x na dan po 1-2 uri, pa bolj kot ne celo noč (od 20-ih do 7-ih, z občasnim jamranjem za dudo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2006 8:32:08   
mtina
Včeraj je spal, ko sem mu dala kapljice (oleovit D3) 3 ure (od 6-ih zjutraj do 21.00) - cel dan ga je zvijal.

Načeloma pa po obroku dve uri bedi, nato dve spi ... tu nekje.

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2006 9:05:45   
lenika
Naš 6,5 mesečnik sedaj spi približno 13-14 ur, če seštejem podnevi in ponoči, ko je imel 1 mesec pa ne vem če je vsega skupaj nabral za 9 ur spanja.user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?