|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugič noseče
28.11.2006 8:45:28   
Anonimen
kdaj se vam je začel poznati trebušček?
koliko prej kot v prvi nosečnosti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugič noseče
28.11.2006 8:57:34   
Mina1
Prej ja, saj na koncu je bil isti in tako, ampak veliko prej se je poznal.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2006 9:01:21   
mala
pri dobrih 3 mesecihuser posted image sem že morala nositi nosečniške hlače in se je že ornk videlo, v prvi nosečnosti pri 4 mesecih-se je rahlo videl-no tisti,ki me niso poznali niso mogli vedt, da sem noseča..
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2006 9:53:13   
corfu
Kaj pa vem...v pvi nosečnosti sem bila veliko bolj napihnjena že na samem začetku, zdaj v drugi pa nisem. Glede trebuha pa ti še ve vem rečt, je še prezgodaj.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2006 10:26:22   
Tinca7
Sama sem (pa če verjamete al pa ne) vedela da sem noseča, še preden sem naredila test. Vse me je namreč tiščalo kot hudič (poročno obleko so mi moral zadnji moment razširit pri 3 tednih nosečnostiuser posted image ) in tut nosečniške hlače sem začela nosit pri dveh ali dveh mesecih in pol. Pol se je pa stvar kar ustavla in zdaj imam veliko manjši trebuh kot v prvi nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2006 11:00:14   
sezam
Pri 5 tednih sem morala zamenjati spodnjice, ostalo malo kasneje, vensdar pa 1 mesec kot prvič.user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2006 12:02:38   
petraz
Tam v četrtem mesecu, nič kaj prej kot v pri prvi nosečnosti. Je pa res, da je trebušček sedaj veliko večji kot sem ga imela v prvi nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2006 14:10:56   
Anonimen
hvala za odgovore. meni se namreč zdi, da so hlače bolj tesne že sedaj, pa še nimam 8 tednov.
se mi je pa v prvo že pri treh mesecih luštno poznalo, pa tudi trebuh je bil na koncu gromozanski.
če bo zdaj še večji....bom rabila voziček, da ga bom pred sabo vozila.user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2006 11:21:34   
Anonimen
v 1.nosecnosti, se mi je trebuscek poznal nekje pri 4,5m...zdele sem noseca 13 4/7 pa je tud se cist raven :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2006 22:13:59   
Anonimen
Men se je že v prvi nosečnosti trebušček kmalu poznal, zdaj se mi pa seveda še prej. Sem v 9. tednu, pa se mi že malo pozna, navadne hlače moram imeti odpete in bom počasi prešaltala na nosečniške z elastičnim pasom čez trebuh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?