Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 7:41:32
|
|
|
|
Mina1
|
A sama moraš to napisati, a ne napiše to kadrovska? To vem, da je to tvoja pravica in tako, pa da o tem obvestiš delodajalca oz. napišeš vlogo ali prošnjo pred iztekom porodniške.
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
nekaj me zanima tile zakoni nič več ne sledim. Povejte mi od kdaj do kdaj ti pripada 4 urni delovni čas.
|
|
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:20:06
|
|
|
|
Mina1
|
Od konca porodniše pa do otrokovega tretjega leta starosti lahko delaš 4 ali 6 urni delavnik.
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mina 1 nekaj me še zanima ,meni poteče februarja porodniška, vendar sem ostala ko sem bila noseča brez zaposlitve prej sem delala 5 let. To se pravi če bom jas našla zaposlitev, upam, da jo bom, da imam te pravice do otrokovega tretjega leta starosti. kje si lahka še to malo bolj pogledam, saj drugače ti nikjer noben nič ne pove. Mislim tole pa res nisem vedela in bi mi zelo prav prišlo saj imam tri otroke.
|
|
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:43:30
|
|
|
|
tajtaja
|
Ti sama ne rabiš nič pisat. Ko delodajalca o tem obvestiš, ti mora spremeniti odločbo o delovnem razmerju, kjer ti mora napisati novo delovno obveznost na teden v višini ur ki jo želiš, vendar ne manj kot 20 ur na teden, obvezno pa mora odločba vsebovati točko, v kateri se delodajalec zavezuje, da se ti po poteku te odločbe delovna obveznost spet poveča na 40 ur tedensko. Ko to imaš, greš z tem na Center. Nisem več sigurna, če moraš prej že kakšen obrazec na centru vzet, jpoglej na spletu ali jih pokliči. Od kar sem si jaz to urejala, je že skoraj tri leta, pa se več ne spomnim točno. Bom pa to pravico sigurno še enkrat uveljavljala. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:45:53
|
|
|
|
Mina1
|
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/krajsiDelovniCas.asp tule je link, upam, da bo delal. Nekje sem celo brala, da naj bi od 1.1.2007 veljal polovični delovni čas do otrokovega 6. ali 7. leta??? nevem natančno, baje samo za tiste, ki imajo 3 otroke, nekaj takega. Menda niti na CSDju še ne vedo kaj in kako. Ti pa predlagam, da vprašaš na svoj CSD, ti bodo povedali iz prve roke.
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:45:58
|
|
|
|
tajtaja
|
ravico lahko uveljavljaš kdaj koli do šestega leta starosti najmlajšega otroka, ni nujno, da takoj po porodniški, jaz sem jo komaj po dveh ali treh mesecih dela, ko je bil otrok non stop bolan in smo ga morali vzeti iz vrtca. Pa tudi ni nujno, ta vsa leta, lahko samo za leto, dve....
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 8:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala lepa si bom pogledala.
|
|
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 11:00:16
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz sem kadrovska služba in ker tega še nisem delala rabim pomoč vlogo sem že spacala (če katera potrebuje ji lahko dam vzorec) , določbe pa še ne
|
|
|
|
RE: DOLOČBA o opravljanju dela... 28.11.2006 22:40:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
a res nobena nima?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?