|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zadnji mesec
27.11.2006 19:41:17   
Strawberrie Cherrie
vse nosečkeuser posted image in novopečene mamice...
Mene pa zanima ali ste v zadnjem mesecu nosečnosti uporabljale tiste vložke, ki reagirajo na plodovnicouser posted image Ali to dejansko kaj 'reagira' ali je samo larifari?
Kaj pa v postejo ste si dale kakšne nepremočljive rjuhce ali samo dodatno brisačko za vsak slučaj?
Mene je zelo strah, da se mi recimo odlušči čep, jaz pa niti ne bom vedela kaj je to...??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zadnji mesec
27.11.2006 20:06:04   
Petraa
Nič nisem imela.
ko bo boš že vedela

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 20:28:42   
najina pikica*
drugače tisti vložki resnično odreagirajo na plodovnico!
jst sicer nisem nič kaj tagega uporabljala,kar si ti naštelauser posted image .....sm pa njprej dobila popadke šele nato mi je odtekla voda,nato pa pot pod noge in v porodnišnico....ne obremenjuj se s temi stvarmi ampak uživej še zadnji mesec nosečnosti....ter končno neskončno carklanje svoje pikice!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 21:01:14   
Naja30
Jaz sem si misla dat pod rjuho brisačo, pa ne bom. Itak je te vode toliko, da bi bila postelja mokra v vsakem primeru. In baje je brezbarvna in brez vonja, tako da se bo tudi postelja posušila in bo. user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 21:03:38   
Bonnie_RR
Js nisem nič kaj komplicirala. Samo čakala...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2006 7:27:26   
frufru
jaz sem si dala pod rjuho, kaar podlogo od otročkove posteljice. Nam je tako svetovala babica v MŠiz lastnih izkušenj, ki ji je voda odtekla v spanju doma . V plodovnici so baje tudi beljakovine in če prec ne spucaš začne smrdet. Njen je pozabil, ker so šli v akcijo, pa sta morala motem jogije preč zabrisat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2006 11:51:28   
mika
PDP 31.12.2006; moja odločitev - šla bom roditi 20.12 in basta, brez ugovorov!!! Za praznike bomo že trije!

potem boš pa rodila na ist dan kot jaz, pred dvema letomauser posted image  PDP sem imela 22.12. in sem tud rekla, da bom rodila prejuser posted image , ker sem hotla, da sva user posted image  za praznike doma. in smo bili vsi trije skupaj- no potem nas je bilo šestuser posted image , ker sva še pri mojih starših. mama je hotela, da bi jelko okrasili prej ( v nedeljo); da bi jaz bila doma. božični večer, ko mi krasimo je bil naslednji petek. meni se ni dalo in sem ji rekla, da bova z user posted image  že takrat doma. tisto nedeljo sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke, ker sem imela občutek, da bom v porodnišnici lačna. in res isti dan (po noči) so se začeli popadki in sva šla v porodnišnico, rodila sem v ponedeljek ob 20uri in sem  bila  lačna.
razen žretja user posted image  nisem imela nobenih posebnih priprav in sem samo čakala. aja, ponoči, ko sem hodila lulat, sem čekirala, če je na cesti poledica, ker sem imela namen rodit v SG, sem pa iz okolice MB. takrat je bila poledica nekaj dni, tisto nedeljo pa ne, tako da sva se z možem lahko mirno odpravila na pot.

london-paris, prijeten preostanek pričakovanja ti želim, lahek porod in zdravega user posted image .

lp, mika

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2006 11:58:53   
petraz
Jaz jih tudi nisem uporabljala in tudi sedaj pri drugi nosečnosti jih ne bom. Meni je pred prvim porodom odtekla voda, pa vam povem, da me je najprej nekaj stisnilo v križu in mislila sem, da moram na WC, nato pa mi je odtekla voda, ko sem že bila na stranišču. Tako, da čim manj komplicirajte... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 13:32:41   
eya
Jaz tudi nisem uporabljala teh vložkov, ker nisem imela občutka, da bi mi plodovnica odtekala (ker nekaterim nosečkam odteka po kapljicah). In mehur so mi predrli na porodni mizi.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2006 14:03:31   
Baucka
Rodila sem 10 dni čez rok. V bolnico na kontrole sem na koncu že hodila na 2 dni. Tudi test če mi odteka plodovnica so mi naredili. Pa mi je user posted image na mehur pritiskala in mi je včasih par kapljic ušlouser posted image . Ko se tu bo čep odluščil boš vedela. Jaz sem 2 dni pred porodom dobila rjavkast izcedek in to je bilo to-čep. Ko sem pa šla en večer spat, pa mi je počasi začela plodovnica odtekat. Prvo sem mislila, da mi uhaja urin in sem se preoblekla in šla nazaj spat in je spet malo priteklo. Pa sem se spet preoblekla in šla spat in je spet malo priteklo. Pa sva se z dragim v avto vsedla in šla v porodnišnico, kjer so potrdili da je plodovnica. Ker še niso počli vsi ovoji mi je plodovnica POČASI odtekala vso noč. V bolnico sem šla ob 24. rodila sem pa naslednji dan ob 13. Popadkov nisem dobila in so mi dali umetne, tako da je porod trajal samo od 10 naprej, da se ne boš ustrašla, da sem tako dolgo rojevala. Sem samo ležala tam.

Tako, če ti kaj odteka in ne veš če je to to, se idi rajši pokazat, in boš vedela.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2006 19:46:06   
Strawberrie Cherrie
Hvala vam punce, sem kr mal potolažena, ko sem prebrala vse toleuser posted image user posted image ; mene je res ful strah, da ne bom vedela kaj je to čep - ker sem imela 3/4nosečnosti povečan izcedek, zdejle zadnja 2tedna ga pa skorajda nimam...ok, tko malček...in srčno upam, da mi plodovnica ne bo stekla na posteljo...
Samo tole tko po malo tut ni fajn - meni se tudi doskrat zgodi, da ko silno kihnem mi mal uide urina - tko da uporabljam dnevne vložke skoz...ponoč si ga menjam 2x...zato sem si mislila nabavit tistele, ki dejansko reagirajo na plodovnico. Bom iz firba šla vprašat koliko stanejo, in če je cena sprejemljiva, jih bom kupila JUST IN CASE...
Mika: Ok, ti povem še eno podobnost - pri nas PDP po zadnji menstruaciji pride na 31.decembra, po UZ pa na 22.12user posted image (mali je za kak teden prevelikuser posted image user posted image ), rodili bomo pa tut mi v SGju; tko da iz tvojih ust v božja ušesa!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2006 9:13:12   
Lana_s
Ti vložki stanejo med 3.000 - 4.000 sit. Meni se zdijo predragi in si jih nisem kupila. Zdi se mi pa da so samo trije noter - nisem pa sigurna. Pa punce so se pogovarjale, da niso najbolj zanesljivi. Da so pokazali da je plodovnica, pa v resnici ni bilauser posted image
Drugače pa jaz nisem nobene brisače ali kaj uporabila za v posteljo. Se niti nisem spomnila na to. Mi je to zdaj zadnja briga kje mi voda odteče, pa če mi sredi ceste ali trgovine, samo da miuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......