|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnje z zeliščarji
27.11.2006 18:35:19   
daisy23
Pozdravljene punce,
zanimajo me vaše izkušnje z pitjem zeliščnih čajev in sirupov kot pomoč pri zanositvi. Konkretno ali je katera obiskala gospo Agato Sedej z Drenovega griča pri Vrhniki?
Oba sva začela s pitjem čajev in sirupa, ki jih sama pripravlja, rezultat bo viden...?!user posted image
Prosim za vaše izkušnje v zvezi s tem.
Hvala in srečno vsem skupaj!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnje z zeliščarji
27.11.2006 19:05:32   
Alessia
Jaz sicer nimam konkretnih izkušenj s čaji za zanositev imam jih pa s sto drugimi. Imam enga krasenga zeliščarja in verjamem, da za vsako bolezen ena rozca raste in men osebno so vedno nucal, prav tako vsem v moji družini. Jaz bi vama svetovala, da te čaje pijeta res tako kot vama je naročila in pa predvsem verjet morata v njih pa bo. Pa veliko sreče vama želim.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 19:07:32   
Anonimen
Kako pa pridem do te gospe,ali se moram naročiti?

(odgovor članu daisy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 19:49:14   
daisy23
moraš poklicati 017552765,se naročiš in s seboj prineseš jutranji urin....nato ti svetuje....
ne vem kaj naj si mislim.
pozanimaj se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 19:55:33   
Anonimen
Poznam par, ki je imel z njo dobre izkušnje.

Dojenčka sta dobila že prvi mesec pitja čaja.

Upam, da uspe tudi vama user posted image .

(odgovor članu daisy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2006 23:04:12   
sjug
Nimam pojma o tej gospe. Je pa rman prvak med zelišči za krepitev in ohranjanje zdravja rodil. Za vsako žensko, kadarkoli, pa če želi zanosit ali pa je že v meni. 

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2006 23:07:54   
Anonimen
Ali si z rmanom delaš kopeli ali piješ čaj? Lahko malo več poveš?

(odgovor članu sjug)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2006 0:33:08   
Katrin
Midva sva pila zeliščni čaj (smrdečko), kupljeno na ljubljanski tržnici in zanosila sem v prvo user posted image user posted image

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 7:07:16   
lana38
Jaz sem pila to smrdljičko 3 mesece. Zdaj je ne pijem že od julija. Rezultat pa so edino bolj obilne user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2006 14:38:00   
fragola99
Daisy, mene pa zanima zakaj moraš zeliščarici prinesti s seboj jutranji urin?? Mislim, kaj pa ona potem naredi z njim? Ali ti zelišča predpiše oz. zmeša na podlagi urina? To mi pa sploh ni jasno, ali ima kak zeliščarski laboratorij? user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2006 17:21:12   
delfinčica
Jaz sem tudi v prvp zanosila s čajem iz smrdljičke (kupljeno na Lj. tržnici). Prej pa dolge mesece nič.

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2006 17:29:12   
Anonimen
user posted image  Baje izkušene zeliščarke po vonju urina vedo,ali je vnetje,ker takrat ima urin drugačen vonj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2006 18:24:41   
daisy23
ti ji prineseš jutranji urin in ona ga opazuje, nato ti ona pove tvoje težave in opiše tvoj značaj...potem ti predlaga pitje čajev za razne probleme, ki te ovirajo pri zanositvi.Lahko gresta oba s partnerjem.Meni je rekla, da imam slabo cirkulacijo, da nimam PCO, da imam stimulirane hormone (klomifen), vem, lahko je vse skupaj en biznis, a nimate kaj izgubiti, ker ni tako drago. Za vse skupaj ,za oba, sva plačala 14.000.Če bo katera šla k njej naj piše na forum kako je bilo.Ne vem, to je samo najina izkušnja,ki ne vem kako se bo končala.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.