|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grenka
27.11.2006 15:14:58   
Anonimen
Hm... kako naj napišem. Z lubijem večkrat prakticirava oralni sex. In včasih mi moj reče, da sem bla grenka. Ampak res samo včasih. A se še kateri to dogaja? Pa sem glih spod tuša, tko da ni, da bi bla umazana al kaj tazga. A mislite, da ima to kaj veze s ciklusom?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grenka
27.11.2006 15:32:49   
soncece24
Mogoče tudi s ciklusom, prevsem pa ima to veze s prehrano. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 17:39:01   
filipinka
Pojma nimam zakaj se ti to dogaja!user posted image Ej, mogoče pa se preveč z milom umivaš tam spodaj in potem pride do čudnih okusov in vonjev! ker baje je najboljše, če se umivaš samo z vodo!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 17:54:54   
Tejči
Čisto možno je, da se nisi dovolj umila z vodo in ti je kaj milnice ostalo gor in potem je to grenkega okusa.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2006 8:04:48   
Anonimen
Imava skor podoben problem, samo, da mi moj reče, da je bilo kislo user posted image . Jaz sem pomislila, da bi blo to res najverjetneje od hrane.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2006 14:33:55   
lilka
Hm, moj nmož mi še ni kdaj rekel kaj glede okusa, pa ga tudi moja ziher ima, sej je tudi njegova sperma včasih kisla, včasih grenka, pa kaj naj, je pa pri moškem odvisno menda res od hrane, pijače, kajenja in po moje je nekaj podbnega tudi pri ženskah. Telesne tekočine pač imajo svoje okuse, mah, če jaz prebavim njegovo bo še on mojo pa je, a ne punce?

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2006 21:32:50   
lelaval
Se podpišem pod lilko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2006 8:57:04   
blue sky
Telesne tekočine pač imajo svoje okuse, mah, če jaz prebavim njegovo bo še on mojo pa je, a ne punce?
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Se strinjam s tem user posted image .

Mogoče se pa preveč namiliš in je zato tvoja ta mala bolj grenkega okusa. Probaj se umivati z intimnim milom, ki je bolj nežno.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2006 16:59:09   
koala
Po mojih izkušnjah so ti okusi povezani z prehrano.
Poizkusi z velikimi količinami anansovega soka, preverjeno izboljša okus!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2006 21:35:40   
Anonimen
Na hrano pa res nisem pomislila...

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2006 23:00:03   
Anonimen
Se dva srečata , pa ta pru upraša drugega .
" A si ti že lizu umito p...o" ? 
Pa mu ta drug odgovori.
"Ja koga pa maš pol za lizat"?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2006 23:02:14   
NastyGirl
Kaj hrano, dejca je treba zamenjatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2006 9:51:33   
ronja
Meni moj lubi pravi, da sem sladka, to sta rekla tudi prejšnja dva fanta. Pojem pa ogromno sadja in zelo malo mesa, mogoče je res fora v prehrani...
Pa tudi z milom si direktno nožnice ne umivam, ker to ni zdravo, okoli lahko, vanjo pa ne, sicer porušiš baketrijsko ravnotežje in prevladajo tiste bakterije, ki niso zaželene, kar tudi lahko da kak čuden okus...

(odgovor članu NastyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2006 9:30:10   
srki
Itak je znano, da imajo tako ženski kot moški spolni organi svoj specifičen vonj in okus, zato na to, da je odvisno od hrane, ne dam nič. Če mu pa tvoj oz. njen okus ni všeč, naj se pa vpraša, če ima njegov okus po čokoladi.....dvomim da ga ima.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2006 13:23:29   
Anonimen
kaj pa naj jaz? moj mi včasih reče (tega da bi kaj delal doli je že dolgo-no pa saj jaz tudi ne grem nič kaj dol): da ima moja okus po čebuli- pa ne jem čebule, malo česna v solati????user posted image
ni mi jasno 

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2006 13:49:24   
ronja
Česen (če ješ surovega) se voha v vseh  telesnih sokovih, potem, ko ga ješ, ima tvoj znoj, sluz, slina, vse drugačen okus. Probaj jest česen samo v kuhanih jedeh, mogoče bo pomagalo...

pri fantih pomaga higiena - oni pač tudi lulajo skozi isto luknjico, kaj češ... Če si ga na hitro spere po lulanju, ima lahko prav dober okus, nič grenko, po mojih izkušnjah pa je odvisno tudi od hrane... ne pa samo od hrane, fant pravi, da mu pri prejšnji punci ni bil všeč okus, zato tega ni preveč rad počel, pri meni pa zelo rad... Ne vem, v čem je štos, mogoče v ravnotežju bakterij, hormonov, kaj pa vem... Sicer pa lahko namažeš gor nutelo ali sladki grehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?