Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako jih prepričate,da... 27.11.2006 14:42:16
|
|
|
|
total
|
Joj stem nimamo problemov,svetujem pa ti,da mu daš sirup po šprici,dobiš jo zraven kakšnega sirupa in sam stisni not ,pa je.
|
|
RE: kako jih prepričate,da... 27.11.2006 14:45:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem ta problem rešila z brizgo od injekcije- v bistvu mi je v lekarni svetovala, ko sem jo vprašala za nasvet, Otroka preseneti, tko da nima časa pljunit. Pol pa hitro s sokcem zalit. Pa še to: Kteri sirup imaš? Naš je Lekadol vedno zbruhal, pol so nam dali pa Calpol, ki je veliko okusnejši (mislim, da okus jagode). Upam, da ti uspe!
|
|
|
|
RE: kako jih prepričate,da... 27.11.2006 18:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Daleron za zbijanje vročine ima brizgo zraven, pa še zelo dobrega okusa je. Po ananasu, čisto nič po zdravilih. Lekadol je pa res za bruhat, sem ga probala.
|
|
|
|
RE: kako jih prepričate,da... 27.11.2006 20:32:55
|
|
|
|
urši*
|
Evo, nam je uspelo...Vročina pa kar ne pade, tako kot bi mogla Presneta viroza !Če jutri ne bo bolje , ga bom morala še enkrat peljat k zdravniku
|
|
RE: kako jih prepričate,da... 28.11.2006 7:18:51
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla....če ne zaleže sirup poskusi še z "domačim zdravilom" - nam vedno pomaga, kadar sirup ne prime. Nogice mu zavij v brsačko, ki si jo predhodno namočila v kis....saj res da smrdi k sto hudičev, ampak vročino pa zbije.....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
KAKO SE JE ZAČEL POROD?MURENKAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?popadki (
65%)
odtekla mi je voda (
35%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!