|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniški dopust
27.11.2006 14:07:57   
honka
Upam, da mi bo katera znala pomagat, ker sem že čisto zmešana od vseh kolobocij. user posted image  Zanima pa me sledeče: v podjetju sem bila zaposlena za nedoločen čas skoraj dve leti. Potem so mi dali odpoved in zdaj bom 3 mesece dobivala nadomestilo od zavoda. In tam so mi povedali, da, če zanosim v teh treh mesecih, mi še vedno pripada porodniška. To razumem.

Kaj pa, če dobim recimo ta mesec službo za določen čas recimo 3 mesecev in prav tako v tem času zanosim. Mi tudi v tem primeru pripada porodniška? Verjetno ja, ne? Seveda pa sem do začetka koriščenja porodniške brez plače (vsaj redne...). 

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniški dopust
27.11.2006 16:09:07   
tonja
Kolikor sem se jaz pogovarjala s prijateljico, ki je rodila septembra, do konca junija pa je imela podpisano pogodbo:

Porodniška ti pripada v vsakem primeru. Odvisna pa je njena velikost.
Ko greš na porodniško moraš nekam nest tvoje zadnje (mislim da 3) plačilne liste.

1. Do porodniškega dopusta delaš v službi in prejemaš plačo
2. Pred začetkom porodniškega dopusta ti poteče pogodba in nekaj mesecev dobivaš denar iz zavoda.

Če se zgodi varianta 1. potem je logično, da boš imela večjo porodniško, kot če se bo zgodila varianta 2., saj boš imela v prvem primeru večji seštevek dohodka kot v drugem.

Tako sem jaz razumela mojo prijateljico, če bo katera druga kaj drugače vedla povedat, bom pa tud jaz vesela za informacije.

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 20:50:25   
micla
Bom malček popravla informacijo.
Za izračun os
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Kolikor sem se jaz pogovarjala s prijateljico, ki je rodila septembra, do konca junija pa je imela podpisano pogodbo:

Porodniška ti pripada v vsakem primeru. Odvisna pa je njena velikost.
Ko greš na porodniško moraš nekam nest tvoje zadnje (mislim da 3) plačilne liste.

1. Do porodniškega dopusta delaš v službi in prejemaš plačo
2. Pred začetkom porodniškega dopusta ti poteče pogodba in nekaj mesecev dobivaš denar iz zavoda.

Če se zgodi varianta 1. potem je logično, da boš imela večjo porodniško, kot če se bo zgodila varianta 2., saj boš imela v prvem primeru večji seštevek dohodka kot v drugem.

Tako sem jaz razumela mojo prijateljico, če bo katera druga kaj drugače vedla povedat, bom pa tud jaz vesela za informacije.

micla

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 20:55:19   
micla
Se opravičujem, sem prehitro potrdila

SKRATKA:
Bom malček popravla informacijo. Za izračun porodniškega nadomestila se upošteva povprečje zadnjih zaporednih plač 12. mesecev. V kolikor v posameznem mesecu ni bilo dohodka se vzame 55% osnove minimalne plače v slo.
Tko na kratko. Mislim, da je na spletni strani CSD-ja obrazec za izračun. 

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2006 7:27:39   
Rok_LM
Porodniška ti pripada neglede na to ali si zaposlena za določen ali nedoločen čas. Edini pogoj za pridobitev porodniške je, da imaš en dan pred nastopom porodniške urejeno zavarovanje.

Če se ti med porodniškim dopustom izteče delovno razmerje, pa moraš to javiti na CSD, da ti oni prijavijo zavarovanje.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?