Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
konracepcija in zanositev 27.11.2006 12:22:01
|
|
|
|
bajsek
|
Čao! Ne vem če to vprašanje spada v to rubriko0, ampak vsen: Ali se je že kateri zgodilo, da je kljub rednemu jemanju kontracepcijskih tabletk zanosla? Jst ne vem kaj se dogaja z mano in grem dans k zdravniku. Že 9m jemljem tabletke in imam redno menstruacijo. Sedaj mi je pa če en teden slabo ko hrano samo pogledam, v spodnjem delu trebuha me zbada, dans pa se mi tko vrti, ko da sem pijana. Pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih od tipičnih znakovb nosečnosti, tko da ne vem kako naj bi zgledalo. Skrbi me pa tudi, da v primeru če sem zanosila, ali je potem lahko kaj zelo narobe, ker sem ta teden še jedla tabletke? Ali ima katera podobne izkušnje? Me je kar mal strah k zdravniku jit (pa da nočem otročka, nasprotno, ampak da je kaj narobe z mano). Aja, pa močan beli tok imam! Lp
|
|
|
|
RE: konracepcija in zanositev 27.11.2006 12:47:25
|
|
|
|
tinaaja
|
100% kontracepcija je samo ne sexat, tko da se zgodi tudi kljub kontracepciji.. A test nisi delala.. bi ti lahko dal kaksen odgovor vec kot me. Drzi se, morda te samo zivcki tako zdelujejo
|
|
|
|
RE: konracepcija in zanositev 27.11.2006 13:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da si malo zgrešila ... tukaj smo same take, ki se trudimo zanositi in skoraj ni punce , ki bi imela kontracepcijo, razen tistih, ki jim je uspelo priti do .. ja tut moje mnenje je, da je 100% začita nič seksa... vse se lahko zgodi
|
|
|
|
RE: konracepcija in zanositev 27.11.2006 13:11:34
|
|
|
|
bajsek
|
Čao! Kot sem rekla ne vem v katero rubriko spada moje vprašanje in še enkrat, še enega otročksa si s fantom zelo želiva. V namenu sva imela, da pojem še te tabletke ki jih imam do konca potem pa ... Test sem naredila danes zjutraj in je bil negativen. bOM VERJETNO RES PRI ZDRAVNIKU NAJVEČ ZVEDELA, SEM PAČ MISLILA DA KATERA KAJ VE O TEM. LP
|
|
|
|
RE: konracepcija in zanositev 27.11.2006 13:59:25
|
|
|
|
ribica.
|
vsekakor je možno. Moja znanka je 3 mesece noseča, pa je jemalam tabletke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?