Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Veseli december v vrtcu 26.11.2006 16:34:36
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi mi smo letos prvič v vrtcu (jasli), smo se pa o tem pogovarjali že na roditeljskem sestanku. Torej: - ustvarjalne delavnice za starše, babice in dedke (eno popoldne) in okrasitev igralnice - obisk dedka Mraza (otroke bo obiskal in jih obdaroval kot skupino); v vrtcu bo tudi predstava ob obisku dedka Mraza, vendar pa se je naši malčki ne bodo udeležili Upam, da sem kaj pomagala. Lp, katrin
|
|
RE: Veseli december v vrtcu 26.11.2006 16:58:26
|
|
|
|
Mojca P.
|
Pri nas je bilo lani podobno: - prej je bila delavnica in smo delali okraske za igralnico (iz vate in wc papirja smo delali snezene oblake in jih na nit obesili na strop; pa barvali loncke, v katere smo prizgali cajne svecke za vzdusje skozi celi dec. v ucilnici in garderobi) - prisel je Dedek mraz,a mpak ni ostal prav dolgo, ker se ga mali se bojijo Darila so bila simbolicna oz. za vsakega otroka smo starsi prinesli 1000 SIt in nekoga dolocili, da je enaka darila kupil za vse (dobili so neke loncke in zlicke..oz. kao za kuhanje+tamburin) Letos bo podobno...cel decemebr pogovor o praznikih, pa spoznavanje zimskih oblacil (rokavice, kape, sali...pa se malo oblacijo in preoblacijo)..letos se bodo najbrz ze tudi zunaj igrali; starsi pa prinesemo spet cajne svecke in zjutraj, ko je tema tako luci sploh ne uporabljajo, ker je vse osvetljeno, pa disece, ker nekateri prinesejo disece svecke. To je to!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?