|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veseli december v vrtcu
26.11.2006 14:56:08   
Sibil_
Naš mali mišek bo letos prvi december v vrtcu.Jutri imamo sestanek, pa bi rada nekaj idej oziroma izkušenj.

Zanima me namreč, kako je veseli december orgniziran v vrtcu vaših otrok.Imajo kake predstave, pride dedek mraz, božiček, miklavž?Dobijo kakšna darila?Je kakšna predstava za starše?Okrasijo igralnico s kakimi posebnimi okraski al kaj podobnega?Naredijo kake izdelke za darila, da jih potem nesejo domov?user posted image

Skratka, rada bi, da opišete veseli december v vašem vrtcu.Tako bom mogoče dobila kako dobro idejo za na sestanek...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Veseli december v vrtcu
26.11.2006 16:34:36   
Katrin
Tudi mi smo letos prvič v vrtcu (jasli), smo se pa o tem pogovarjali že na roditeljskem sestanku.

Torej:
- ustvarjalne delavnice za starše, babice in dedke (eno popoldne) in okrasitev igralnice
- obisk dedka Mraza (otroke bo obiskal in jih obdaroval kot skupino); v vrtcu bo tudi predstava ob obisku dedka Mraza, vendar pa se je naši malčki ne bodo udeležili

Upam, da sem kaj pomagala.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2006 16:58:26   
Mojca P.
Pri nas je bilo lani podobno:
- prej je bila delavnica in smo delali okraske za igralnico (iz vate in wc papirja smo delali snezene oblake in jih na nit obesili na strop; pa barvali loncke, v katere smo prizgali cajne svecke za vzdusje skozi celi dec. v ucilnici in garderobi)
- prisel je Dedek mraz,a mpak ni ostal prav dolgo, ker se ga mali se bojijo

Darila so bila simbolicna oz. za vsakega otroka smo starsi prinesli 1000 SIt in nekoga dolocili, da je enaka darila kupil za vse (dobili so neke loncke in zlicke..oz. kao za kuhanje+tamburin)

Letos bo podobno...cel decemebr pogovor o praznikih, pa spoznavanje zimskih oblacil (rokavice, kape, sali...pa se malo oblacijo in preoblacijo)..letos se bodo najbrz ze tudi zunaj igrali; starsi pa prinesemo spet cajne svecke in zjutraj, ko je tema tako luci sploh ne uporabljajo, ker je vse osvetljeno, pa disece, ker nekateri prinesejo disece svecke.
To je to!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 7:35:51   
srki
Skupaj okrasijo učilnico, naredijo tudi kakšen izdelek za domov, seveda pa jih obišče tudi Dedek Mraz in jim prinese darila.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?