Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko km do službe 27.11.2006 8:41:22
|
|
|
|
smrka
|
Jest sem se vozila 50 km skoraj 10 let,... pa mi je pot kar hitro minila... Se mi zdi da do nekje 60 km v sluzbo se da prezivet, se ce ti placajo potne stroske.
|
|
|
|
RE: koliko km do službe 27.11.2006 21:59:42
|
|
|
|
viv_
|
Mi se vsi neki prevažamo: jaz najmanj iz Kranja samo do Ljubljane, mož se vozi vsak dan na relaciji KR - Šentjur pri Celju, oči se je vozil do nedavnega vsak dan na relaciji KR - Cerklje ob Krki, zdaj pa hodi na Vrhniko...
|
|
RE: koliko km do službe 27.11.2006 22:54:51
|
|
|
|
Magi*
|
jaz se vozim iz LJ v KR. no ja, saj niti ni tako hudo, v avtu odmislim vse probleme, odklopim službo in malo premislim stvari. edini problem je takrat, ko se vračam domov po celodnevnem urniku, sem tako zbita, da komaj cesto vidim.
|
|
RE: koliko km do službe 28.11.2006 8:36:07
|
|
|
|
mayflower
|
Punce, neverjetno! Danes sem zasledila oglas za prosto delovno mesto mikrobiologa v bolnici v Šempetru. Drugo v treh letih!!!!!! Držte pesti!
|
|
|
|
RE: koliko km do službe 28.11.2006 8:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: koliko km do službe 28.11.2006 9:55:20
|
|
|
|
bonika
|
Držim pesti in upam da boš dobila to službo v šempetru!!! jaz se vozim 15 km, ovinkasta cesta čez hrib, saj je čist cool, dokler ni snega, 20 minut porabim za vožnjo, največ pol ure, če vozim za kakšnim kamionom ali traktorjem, ko pa pride zima me vsako leto mine, da bi se še vozila, enkrat sem tudi že na ledu zletela s ceste, pa verige gor in dol nonstop, takrat ful zavidam tistim, ki lahko gredo peš v službo. pa snežni plazovi in toliko snega da se tudi z verigami ni dalo čez, sem morala prespati pri prijateljici, pa delovni prazniki in nedelje in takrat še slabše plužene ceste. moj se pa vozi v LJ, 50 km, 1 uro v eno stran, 10 urni delavnik, 2 uri vožnje, in je zdoma 12 ur dnevno, ima pa vsaj proste vikende in praznike, takrat pa mene ni doma, in mam fulkrat vsega poln kufr ker smo tako malo skupej. ni lepšega če imaš službo blizu in si lahko dovolj časa z otroki in partnerjem, ali pa če že med tednom ne, pa da si lahko vsaj za konec tedna z družino. samo kaj češ v teh naših hribovskih krajih je težko dobit dobro službo. Želim ti OGROMNO SREČE, da dobiš to službo v Šempetru in da ti bo tam všeč in se boš dobro počutila!
|
|
|
|
RE: koliko km do službe 29.11.2006 20:16:46
|
|
|
|
Gina
|
Jaz se zadnja 4 leta vozim 40km daleč v službo, vendar sem tam v 25-30 minutah. Niti slučajno me ne utruja, prej mi čisto paše, ker je to edini čas, ki ga imam samo zase. Res pa se bom kmalu začela vozit 55km daleč in ne vem, ali mi bo šla vožnja na živce ali ne. Bomo videli. Držim pesti, da dobiš službo!
|
|
|
|
RE: koliko km do službe 1.12.2006 6:12:08
|
|
|
|
Mojca20
|
Myflower držim pesti, da dobiš službo v Šempetru! Jaz namreč tempa 200 km na dan ne bi vzdržala
|
|
|
|
RE: koliko km do službe 1.12.2006 19:26:50
|
|
|
|
Nasy
|
jaz se vozim 20 km, iz LJ v Kamnik, zjutraj pridem v 20 minutah, domov gre malo bolj počasi, porabim kako minuto več..kaj zdej, pupa, si dobila v šempetru???dej sporoči no!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?