|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoč nizek pritisk
24.11.2006 12:48:23   
janapan
Punce help...že od nekdaj imam nizek pritisk, ki pa mi običajno ne dela težav....danes pa ...začelo se je pred pol ure...jaz bom zaspala ampak res, direkt pred računalnikom v službi...sedaj pa sem v 12 em tednu nosečnosti kave ne pijem sploh, pravega čaja tudi ne...oboje že od prej,....a obstaja še kaj drugega ki viša pritisk(razen moža ; )))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na pomoč nizek pritisk
24.11.2006 12:52:13   
Naja30
En fajn slan čips si privošči! user posted image  Hecam se, al pa tudi ne, slane stvari jej. Drugače pa veliko počivaj in povej to svojemu G.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2006 13:01:39   
frufru
Spij pol litra vode, pa glavo med kolena, da ti pride kri v glavo. Z rokami jo tišči dol, z glavo pa rini gor. Men je edino to pomagalo. Pa zeleni čaj pij ali pa rooibos, ta je primeren tudi za nosečnice.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2006 13:06:51   
skuštrana
Ja, slana hrana...
Drugače sem pa jaz celo nosečnost morala zjutraj popit dozo kave, ker drugače ni bilo iz mene nič. In še po popiti kavi sem imela pritis 50/70 user posted image ...
Stuširaj se z ledeno mrzlo vodo user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2006 13:39:47   
Freycha
jaz imam sicer pritisk normalen, en dan v bolnici pa mi je padel, da se mi je kar vrtelo in sem bila čisto omotična. pa mi je sestra rekla, naj kaj sladkega pojem, da je možno, da mi je cuker padel. Pa sem spila cocacolo, ki ima kofein in sladkor in sem se takoj boljše počutila....... ne rečem, da jo moraš piti, ampak meni je pomagalo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2006 13:47:14   
ronja
Cuker definitivno pomaga! Jaz mam že celo življenje nizek pritisk, ne pijem ne kave ne čaja, ne prej, zdaj, ko sem user posted image pa sploh ne. Sem dostikrat tudi skup zletela, nekaj časa zelo pogosto, se mi pa še zdaj zgodi, tak da verjemi, da poznam tole, hehe:)
Sladkarije, vroča čokolada je sploh fajn, ker je še tekočina zraven,...

Tudi slane stvari včasih pomagajo, mogoče bolj na dolgi rok kot takoj, ampak pomagajo. Meni je zdravnica svetovala, naj jem nezdrave stvari: pršut, čips, slano, skratka - je pomagalo. Pa veliko mesa, če imaš probleme tudi s pomanjkanjem železa, je po navadi povezano, vsaj pri meni je bilo.

Ko se ti pa zvrti, pa se usedi, magari na tla na sredi hodnika, ne se sekirat, kako bo zgledalo, še vedno lepše, kot če skup odletiš (govorim iz izkušenj, hehe), daj glavo med noge in kot ti je že ena zgroaj napisala. če imaš čas, pa pojdi na wc to delat, da te ne bojo čudno gledali, tam maš navadno mir - je pa res, da te noben ne najde, če res skup odletiš;)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2006 18:34:38   
N _ B
Poskusi z belo instant kavo.

Drugače pa je meni pomagal sok rdeče pese ter sem in tja sem spila 1 dcl terana po kosilu.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?