|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva nosečnost???
24.11.2006 9:43:02   
blondie
Pozdravljene! Berem že par dni tele vaše debate, pa še nisem nikjer zasledila kdaj se ponavadi pojavijo tisti čisto prvi, čeprav majhni znaki nosečnosti (takoj po spočetju, čez kak teden dva,...?)?

Pred enim tednom sva bila s fantom malo nepazljiva in zdej me malo skrbi...opažam stvari glede mojega telesa, ki jih prej nikoli nisem (roza izcedek, ki traja že vsaj pet dni, rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, zadnja dva dni zvečer me bolijo prsi-ne tako na dotik, ampak od "znotraj",...). Sej vem, verjetno je samo psiha, pa vseeno me zanima, če je kaj od tega možen znak nosečnosti. user posted image  moram dobiti v petek, 1.12.

Prosim za mnenje! Lp vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva nosečnost???
24.11.2006 14:16:00   
lunca2
Jaz nisem imela nobenih znakov nosečnosti, razen tega da mi je izostajala user posted image . Potem ko sem ugotovila, da sem noseča tudi ni bilo nobenih znakov, sedaj ko sem v 10 tednu pa me malo bolijo prsi, pa bolj napet trebuh imam, drugega pa ni.
Res pa je,da vsako telo drugače odreagira na nosečnost. Najbolje da počakaš do user posted image , in če ti bo izostajala narediš test, le tako boš vedela pri čem si.

(odgovor članu blondie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?