Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroški dodatek in dohodnina 23.11.2006 20:46:45
|
|
|
|
lucika
|
raje vprasam prej, kot prepozno. torej; letosnje leto sem bila prezposelna, do septembra, ko sem zacela prejemati porodnisko nadomestilo. sedaj sem rodila, in vlagam vlogo za otroski dodatek. se porodnisko nadomestilo steje normalno pri vlogi za dohodnino, in kako je pri tem z otroskim dodatkom. gre se za to, ce bom vzdrzevani clan, ali ne. davcna ima vsako leto nove finte, zato me zanima. mogoce bi bilo bolje, da vlogo vlozi moz; ce bi se pri dohodnini to poznalo. hvala za odgovor; upam, da sem napisala dovolj razumljivo.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek in dohodnina 23.11.2006 20:50:32
|
|
|
|
triša
|
otroški dodatek se po novem pri dohodnini ne upošteva ga ne rabiš sploh pisat,tako so meni razložili na socialni. Če sem prav razumela tvoje vprašanje.
|
|
|
|
RE: otroški dodatek in dohodnina 24.11.2006 22:53:26
|
|
|
|
Tasika
|
Otroški dodatek ni nikoli bil stvar obdavčitve z dohodnino. Je čisto vseeno kdo vloži vlogo, itak je to denar za .
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?