|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero zaščito... - počutim se kot najstnica,...
22.11.2006 17:45:15   
Anonimen
Pa še res, sem mislila, da ne bom nikoli več rabla tega vprašat, ker sem se imela pač za "pametno" na tem področju... user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa mam...

Moj user posted image  ima probleme s tamalim. Vedno je rdeč in ga peče, še najbolj po spolnem odnosu. Poslali so ga k dermavenerologu, ki pa ni nič ugotovil (v bistvu samo to, da ima protitelesa na klamidijo). Zdaj sumijo, da ima alergijo na nekaj in so mu prepovedali uporabljati kondome.

Tu se je pa zataknilo. Jaz sem malo po ss, zato še ne smem zanosit (niti nisem še čustveno dozorela temu). Ne vem, katero zaščito uporabit. Tablete odpadejo, druge zaščite pa ne poznam...

Prosim, priporočajte mi kaj!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero zaščito... - počutim se kot najstn...
22.11.2006 17:48:19   
BarbaraE
Hmm, kaj pa če bi povprašala svojega G. Imaš na volji še maternični vložek, pa obliž pa inekcije. Več ti bo znal zihr G povedat, ker najbolje ve, kakšne hormonske sestavine so v teh zaščitah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 17:52:03   
Anonimen
Samo problem je v tem, da bi se čez približno pol leta ponovno poskusila z zanositvijo... in ne žeim si, da bi bila polna kakšnih hormonov...

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 17:56:22   
sonce03
moj pravi da sexsa z obema glavama....in je res ko sva se odločila naredit user posted image sva ga zdaj je mali star 1 leto  sexsava brez zaščite....pa naj se tvoj možek začne misliti z obema glavama pa neboš zanosila...pravi čas naj nehauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 18:38:44   
čaki
sonce03 ne hvali dneva pred večerom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2006 20:26:47   
sonce03
čaki to je res samo zaenkrat nama uspeva.....in upam da se ne bo kdaj spozabil....user posted image user posted image user posted image jah bi bil pa še enuser posted image .. jaz upam da ne ker stauser posted image user posted image zadostuser posted image user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2006 7:04:25   
srki
Uf, poznam malo more takih, ki so "pazili", mogoče jim je 10 let to uspevalo, enkrat pa pač parnter ni uporabljal obeh glav, pa so naredili user posted image .

Anoniman, pojdi do svojega G in naj ti on predlaga, kaj bi bilo naprijernejše zate.

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2006 10:46:49   
piščanc
jah, izliv izven nožnice ali pa tableta med stegna

rdečico pa malo pozdravi tudi canesten

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2006 20:09:29   
Anonimen
Canesten ni pomagal, je bil pri dermavenerologu. Stvar ni tako nedolžna, kot se ti zdi na prvi pogled. Zaradi te rdečice in pekočega občutka v sečnici je bil tudi pri dermavenerologu, ki mu je moral vzeti bris celic iz samega penisa. Verjetno bodo vsi moški zdaj ob tem nehali brat, moj je rekel, da je to svinjsko bolelo.

Odkrili niso nič in ne vedo, zakaj se mu to pojavlja. V glavnem, kar se tiče zaščite, morava poskrbeti za njo, ker NISEM pripravljena na ponovno nosečnost. Preveč boli že sama misel na ss, zato bi morala poskrbeti za malo bolj zanesljivo zaščito, kot je "bom pazil". In definitivno mora biti mehanska. Pomislila sem na diafragmo... no, bomo videli.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2006 11:59:57   
smrka
Zakaj pa se ti nisi sla na pregled, mogoce je pa vzrok pri tebi, da ima partner rdec penis po spolnem odnosu? Nevem, jest bi sla na pregled na tvojem mestu. Ce bi rada cez pol leta zanosila, potem bi jaz uprabila tablete. Saj jih nehas piti ene 3 mesce prej in komot zanosis. Ali pa sexajta brez zascite in naj partner pazi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2006 21:50:47   
Anonimen
Jaz imam naslednji teden pregled pri svoji ginekologinji. Ko sem hotela kar v bolnico it, je taisti zdravnik, ki je obravnaval njega, rekel, da meni ni potrebno hodit, ker ni z ničemer okužen oz. nima spolno prenosljive bolezni. Očitno je res samo težava v alergiji... no, upam, da je.

Ampak drugega odgovora - razen tega, da naj pazi, še pa zmeraj nisem dobila. A res ne obstaja nič takšnega (razen vzdržnosti)?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2006 12:53:31   
Teja N
To, da moški pazi, je čista bedarija, lahko še tako zelo pazi, ampak semenčice lahko gredo ven še dosti preden mu dejansko pride. Ni jih veliko, ampak če so dovolj "gibčne", je dovolj. Tako sva midva z možem naredila Nika (saj bi imela še enega itak, samo malo kasneje), pa dobra prijateljica je na ta način zanosila 5 mesecev po drugem porodu, pa pravi, da sta samo 1x mesečno seksala in še takrat pazila....
Pa še par jih poznam.

Tako da "pazi sistem" niti pod razno ni zaneslijiv. To je treba vedet.

Od mehanskih stvari ti ostane maternični vložek, samo to je poseg v telo in je ponavadi namenjen za daljši čas, potem pa še diafragma, ki te jo mora ginekolog naučit vstavljat, pa malce nerodno je, ker so ji pač moraš it not dat preden se spraviš seksat.
Obstojajo še spermicidni geli in kreme, samo se pri odnosu precej penijo in definitivno niso zadostna zaščita, vedno poleg njih rabiš še diafragmo.

Če misliš zanosit že čez nekaj mesecev, ti definitivno priporočam tabletke, saj vsebujejo res majhne količine hormonov in ko jih nehaš jemat, pač začneš delat na otročku. Tista trimesečna pavza sedaj ni več potrebna, to se je počelo pred leti, ko so tabletke vsebovale precej več hormonov.
Je pa res, da ima vsak ginekolog svoje mnenje o tem.

Tui lepo pojdi do ginekologa in se z njim posvetuj, kaj ti priporoča. Naberi si prospektov pri njemu in vprašaj vse, kar te zanima. Če se kaj kasneje spomniš, si zapiši vprašanja in ga lahko po telefonu vprašaš.

Upam, da ti uspe najti primerno rešitev.

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?