|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tom Tailor
22.11.2006 13:36:49   
babylove
Ali dela kvalitetna oblačila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tom Tailor
22.11.2006 13:46:44   
Polona31
Kvalitetna, vendar draga!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 14:03:32   
ona
Res so draga,so pa uredu,majice ti ostanejo iste po več letih,samo predrago je pa resuser posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 14:06:22   
Mojca P.
Oblacila so kvalitetna, ja...tudi otroski program!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 14:15:09   
KBM
Kvalitetna in super - preverjeno!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2006 16:17:00   
Mariposa
Ja jst sm ful zadovoljna z njihovimi stvarmi,..takrat ko plačujem sicer manj, generalno gledano so pa super oblačilauser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2006 16:17:39   
dory
jst kupujem tom tailorja za tamalga in moram rect,da je res ful ok in kvalitetno...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2006 17:05:36   
Annny
Oblačila so odlična, sploh bombažne majčke raznih vrst...trpežna, udobna, res fajn kroji...meni osebno bolje od S.Oliver-ja ali Esprit-a.
Lp

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2006 19:59:50   
tajtaja
Zelo zelo vredu.
Tudi po cenah skoraj primerljivo z S Oliver, malenkost dražje. Kvaliteta pa približno enaka.
Jaz sem se že skoraj odvadila kupovat druga oblačila, saj rek "nisem dovolj bogat, da bi kupoval poceni" tudi pri oblačilih zelo drži.

Edino naša najstniška hčerka si zbira oblačila raje v New Yorker-u, kjer pa so res poceni, trend, kvaliteta pa bolj tako tako.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2006 8:45:30   
Mojca20
Letos sem si kupila njihovo jakno. Preverjeno super, hodila po dežju, kapljice kar zdrsnejo dol, jakna pa ostala suha! Ful dobra!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2006 9:08:15   
Anonimen
Ene Tiborjeve kavbojke so se tam, kjer je imel zavihano, preplozale v enem dnevu. Če bi bile iz papirja, se po moje ne bi.user posted image

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2006 18:29:03   
žiža
Moj mož nosi predvsem TT majice pa so res super. Pa tud cena ce meni ne zdi tako zelo visoka. Z otroškimi TT oblačili pa za enkrat nimam izkušenj. Ampak se mi zdi da bo sinek šel kar po očkovih stopinjah, prav kmalu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2006 18:31:22   
Maxica
Mi (mož, jaz in user posted image ) imamo tudi kar precej njihovih oblačil v garderobi, pa smo zelo zadovoljni z vsem, tudi po več letih nošenja so cunje take kot nove.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2006 13:37:49   
Anonimen
Ja, men so super. Kvalitetna, včasih mi pa cene niso ravno logične - enkrat sem za eno bombažno majčko s kratkimi rokavi odštela 7.000 sit, naslednji mesec pa sem za eno z dolgimi rokavi (na otip še bolj trpežno) za malo manj kot 4.000 sit. Hlače so tam okoli 13.000 sit pa jih non stop nosim. Ful dobre.
Ne morem reči, da je Tom Tailor ful drag, če upoštevam zraven še kvaliteto pa sploh ne.
Se mi zdijo dražja Espritova oblačila (so pa enako kvalitetna), se pa največkrat potem odločim za cenejšo varianto Esprita - EDC by Esprit user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?