|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokoladni maffini
22.11.2006 9:55:15   
pearl
V prejšnji Lizi je bil ful dober recept za maffine. Sem sprobala, sicer brez kreme, pomočla sem ji le v belo čokolado in posipala s koščki čokolade. Super, se mi zdi, da je zame to najboljši recept za maffine.

Pa še slikica

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokoladni maffini
22.11.2006 9:56:44   
CUKRČEK
Hm, samo iz slikice ne moremo razbrat, kako naj muffin naredimo. user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 9:56:45   
Anonimen
Mnjami......

Sm lačna ratalauser posted image

(odgovor članu pearl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 10:10:40   
pearl
Zmešaš posebej:

TEKOČE:
1 Jajce, 100g kisle smetane, in 100g sladkorja, 2 dcl mleka

Posebej zmešaš 250 g moke, 2 žlici škroba, 2 žlički pecilnega praška, 3 žlice kakaa v prahu, ščepec soli, 50 g sesekljane čokolada, že kupljene) 

Nato umešaš mešanico mleka, čokoladno maslo (na sopari stopiš 50 g jedilne čokolade s 100g masla).
To potem spečeš v modelčkih, v model dam še tudi papirčke.
Ko je ohlajeno polijem oz. z žličko nadevam razstopljeno belo čokolado z žlico masla in jih posipam z naribano čokolado.
Mislim, da sem zadela vse, za podrobnejše pa, recept je v prejšnji Lizi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?